Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο νοσοκομείο στο πλευρό της μητέρας της που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Δύσκολη περίοδο διανύει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς -όπως γνωστοποίησε η ίδια το καλοκαίρι του 2021- η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία και δίνει μία σκληρή μάχη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό της, δίνοντάς της θετική ενέργεια, κουράγιο και ψυχική δύναμη, πράγματα τα οποία εκείνη έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Η πολυαγαπημένη της μαμά νοσηλεύεται εδώ και αρκετούς μήνες στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου πηγαινόερχεται Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η μανούλα της, παρουσιάζοντας σε πρώτο πλάνο το γλυκό δώρο που έκανε ο γιος της, Μάικ, στην γιαγιά του. Πρόκειται για ένα γκρι λούτρινο αρκουδάκι. Η παρουσιάστρια σημειώνει πάνω στο τρυφερό στιγμιότυπο: «Ευχαριστούμε Mike» και προσθέτει μία κατακόκκινη καρδούλα και την κίνηση των χεριών που συμβολίζει το «ευχαριστώ».

 

ΣΙΣΣΥ

 

Το σίγουρο είναι ότι η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου έχει τη συμπαράσταση όχι μόνη της κόρης της, αλλά και των εγγονών της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου