Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ηλίας Μελέτης: Με ενοχλεί να βλέπω φανατισμό και πόλεμο, ενώ ξεχνάμε το σημαντικότερο, ότι είμαστε σε πανδημία και πολεμάμε κάτι συγκεκριμένο (Βίντεο)

Μελέτης

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη ο Ηλίας Μελέτης μιλάει για τη σύζυγο του και το σύμβουλος γάμου, τον κομβικός ρόλο της Μαρίας Ναυπλιώτου και τη συνεργασία του με το Λεύτερη Βογιατζή.

«Χαίρομαι που η ΕΡΤ ξανασυστήθηκε στο κοινό σαν εάν καινούργιο κανάλι, γιατί ήταν μια συνθήκη λίγο ξεχασμένη», δήλωσε για την τηλεοπτική σειρά όπου πρωταγωνιστεί στην της ΕΡΤ1 «Τα καλυτέρα μας χρόνια».

«Ο γιος μου, με είχε όλη την ημέρα στη διάθεση του στην καραντίνα και του κακοφάνηκε όταν επέστρεψα στη δουλειά, έβγαζε περίεργες συμπεριφορές. Μου τηλεφωνούσε η γυναικά μου και με ρωτούσε ποτέ τελειώνω γιατί με ζητούσε ο γιος μου», ανέφερε ο κ. Μελέτης για την αντίδραση του γιου του όταν τελείωσε η περίοδος της καραντίνας και επέστρεψε στη δουλειά του.

«Η γυναικά μου δεν ζηλεύει γιατί όταν ήρθε η τηλεόραση στη ζωή μου, ήμασταν ήδη κάποια χρονιά μαζί», τόνισε για τη σχέση του με τη σύζυγο του.

Και συνέχισε «η γυναικά μου έρχεται σε επαφή με τις παρτενέρ μου, το επιδιώκω μετά το στραπάτσο όταν ήταν έγκυος και έπαιζα με τη Μαρία Ναυπλιώτου. Όταν είδε το «Κάρμεν» έπαθε σοκ, βγάζω το καπέλο στη Μαρία Ναυπλιώτου γιατί την πήρε στο καμαρίνι και της είπε πως ήμουν κύριος στις πρόβες».

«Μετά τη γέννηση της κόρης μας, ήμασταν σε πολύ δύσκολη φάση με τη γυναικά μου και επισκεφτήκαμε σύμβουλο γάμου», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

«Αν υπήρχαν ανεμβολίαστοι σε ένα θίασο θα προσπαθούσα να βγω από τη δύσκολη θέση και να αποφύγω να κάνω τη δουλειά», ανέφερε για τη λειτουργία των θεάτρων και τη σημερινή κατάσταση με την πανδημία.

«Ο Άρης Σερβετάλης παίρνει την απόφαση του, αλλά εάν είχε ενημερώσει την παραγωγή, έπρεπε να φροντίσουν την τύχη των ανθρώπων», ανέφερε για την αποχώρηση του ηθοποιού από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

«Με ενοχλεί να βλέπω φανατισμό και πόλεμο, ενώ ξεχνάμε το σημαντικότερο, ότι είμαστε σε πανδημία και πολεμάμε κάτι συγκεκριμένο», πρόσθεσε.

«Έκανα πρόβες με τον Λεύτερη Βογιατζή αλλά δεν μπορούσα να λειτουργήσω με τον τρόπο που δίδασκε και πήραμε την κοινή απόφαση να φύγω. Ο Λεύτερης Βογιατζής έκανε παραστάσεις σταθμούς, αλλά είχα μόλις τελειώσει τη σχολή και δεν είχα τον αμυντικό μηχανισμό για να ανταπεξέλθω στον τρόπο του», δήλωσε για τη συνεργασία του με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Ο τρόπος λειτουργίας του Λεύτερη Βογιατζή ήταν αρκετά αυταρχικός, δεν είχα τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και το έβλεπε εκείνος επάνω στη σκηνή», συμπλήρωσε.

«Με το Στάθη Λιβαθινό δούλεψα 4 χρονιά και όλα όσα κάναμε έγιναν σε ανθρώπινες συνθήκες, δεν με κόμπλαρε ποτέ. Μπορεί κάποιος να λέει ότι σε μένα φέρθηκε τέλεια, δεκτό αυτό, αλλά σε κάποιον άλλο μπορεί να φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα», είπε για τον ηθοποιό και θεατρικό σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό.

«Πιστεύαμε πως τελειώσαμε με την τριλογία «Bachelor», αλλά έσκασε το σενάριο του «Black Bachelor» και πάθαμε πλακά. Ήμασταν δεμένη ομάδα, όσο προχωρούσαν τα γυρίσματα, βλέπαμε ότι το «Black Bachelor» γινόταν καλύτερο και από τα τρία προηγούμενα», κατέληξε για την νέα ταινία που συμμετέχει.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου