Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Οι άβολες στιγμές των διάσημων που προκαλούν γέλιο – «Αυτό δεν ήταν κηδεία, ήταν πανηγύρι!» (Βίντεο)

Οι celebrities θυμούνται τα πιο απίθανα πράγματα που τους έχουν συμβεί ή έχουν ακούσει.

Η Σοφία Βογιατζάκη θυμήθηκε σε μία παράσταση που έπαιζε μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, φορώντας μία άσπρη ποδιά. Εκείνη την περίοδο έκανε διατροφή και έπαιρνε κάτι λιποδιαλυτικά χάπια. «Φαντάζεστε τι έγινε… πήγαινα πλάτη, πλάτη, πλάτη!».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έπαιζε ένα αγόρι σε μία παράσταση και ήρθε μία κυρία στο καμαρίνι και έπιασε το στήθος μου. «Κορίτσι είσαι τελικά!» της είπε και η Ματθίλδη αναρωτήθηκε «μα καλά, το πρόγραμμα δεν το βλέπεις; Είναι ανάγκη να με πιάσετε;».

Η Ναταλία Δραγούμη χτύπησε τον αγκώνα της στη ζώνη του αυτοκινήτου και έκανε ράμματα.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος είχε πάει σε μία κηδεία κι ενώ έπρεπε όλα τα κινητά να είναι κλειστά, το κινητό της κόρης του θανόντα χτυπούσε συνεχώς. Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο ήχος κλήσης ήταν το νιαούρισμα μίας γάτας! «Αυτό δεν ήταν κηδεία, ήταν πανηγύρι!», είπε γελώντας. Όταν τελείωσε το μυστήριο είδε ότι ο παπάς είχε μία μεγάλη λευκή δαντελένια ομπρέλα και φυσικά τον φωτογράφησε.

Η Χριστίνα Παππά είχε πάει με τις φίλες της σε ένα μαγαζί στο Παρίσι κι επειδή τους κοίταζαν όλοι, γέμισε τα δόντια της με σοκολάτα και τους χαμογελούσε διάπλατα.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης δέχτηκε για δώρο σλιπάκια… στρινγκ.

Το πιο απίθανο που έχει ακούσει ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι ότι μας ψεκάζουν.

Η Χριστίνα Σάλτη είχε μία αμήχανη στιγμή, όταν στο κλαμπ που ήταν συνειδητοποίησε ότι της σκίστηκε το παντελόνι. «Δεν ξέρετε πόσο ξεφτίλα ένιωσα! Ότι χειρότερο», είπε.

Μετά τα σλιπάκια του Χρήστου Αντωνιάδη, έρχεται το απίθανο δώρο που δέχτηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος: ένα μποξεράκι που είχε πάνω τον Ρούντολφ.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου