Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Κορινθίου: Όλα έγιναν αυθόρμητα & καρμικά μετά την γνωριμία μου με τον Γιάννη Αϊβάζη (Βίντεο)

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την αγάπη και το σεβασμό που τρέφει απέναντι στον Γιάννη Αϊβάζη.

«Η πρωτη μου γνωριμία με τον Γιάννη έγινε στην Κύπρο το 2008. Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυθόρμητα και καρμικά. Η αυθεντικότητα και η ντομπροσύνη του Γιάννη με τράβηξε. Είναι παλικάρι, είναι ένα γνήσιο αρσενικό», αποκάλυψε.

Ποιο είναι το μυστικό για μία σχέση που μετράει χρόνια; Η ηθοποιός τόνισε πως υπάρχουν δυσκολίες, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι η αγάπη.

«Δεν υπάρχει κάτι μαγικό ή φίλτρο για τη σχέση. Το πρωταρχικό είναι να υπάρχει πολλή αγάπη. 14 χρόνια φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει και η καθημερινότητα. Όταν αγαπάς πραγματικά και σέβεσαι, και εκτιμάς, και θαυμάζεις, και επιμένεις, οπότε όλα αυτά στοιχεία είναι αυτά που σε κάνουν να είσαι μια γροθιά με τον άνθρωπό σου».

Ως προς το #MeToo δήλωσε πως καιρός ήταν να βγουν στη φόρα οι κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Κάποιες καταγγελίες του #MeToo τις ξέραμε, λεπτομερώς δεν τα ξέραμε. Καιρός ήταν κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνεια. Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο. Τέτοιου τύπου, τόσο hardcore, όχι, όχι τόσο έντονο όσο στις καταγγελίες των συναδέλφων», δήλωσε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου