Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Πωλίνα: Στον χώρο της μουσικής οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την παρενόχληση σε 2 δευτερόλεπτα, δεν περιμένουν 15 χρόνια

Πωλίνα

Για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της συναυλίας της με τον Κώστα Μπίγαλη, καθώς και για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Πωλίνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και το πώς έχει επηρεάσει τον χώρο του θεάματος.

«Θεωρώ ότι με τον κορωνοϊό δεν πρέπει να μπούμε στο τριπάκι του πολέμου. Τα πράγματα έχουν μεγάλη εξέλιξη ακόμα. Ζήσαμε πολύ ωραίες βραδιές με τον Κώστα Μπίγαλη στο Κύτταρο. Κάποιοι φίλοι μας ανεμβολίαστοι δεν μπόρεσαν να μπουν, κάποιοι έφεραν πλαστά πιστοποιητικά και έγινε πανικός. Όλα αυτά δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση», δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια εξέφρασε την γνώμη της για τα περιστατικά που έχουν γίνει γνωστά στον χώρο του θεάτρου, ενώ πρόσθεσε πως δεν συμβαίνει το ίδιο στον χώρο της μουσικής.

«Νομίζω πως είναι καθαρά συμπτωματικό ότι ακούστηκαν όλα αυτά μόνο στο θέατρο. Για κάποιο λόγο, όμως, ο χώρος της μουσικής θεωρείται πιο υποδεέστερος. Θεωρούν ότι στα μπουζούκια οι άνθρωποι δεν είναι μορφωμένοι, υπάρχει μια τέτοια τάση. Στον χώρο της μουσικής οι άνθρωποι έχουν μπέσα και είναι ειλικρινείς. Οι κακοποιήσεις δεν υπάρχουν εδώ, γιατί οι άνθρωποι το αντιμετωπίζουν σε δύο δευτερόλεπτα, δεν περιμένουν 15 χρόνια. Τα λύνουμε επί τόπου», υποστήριξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου