Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Ήμουν σίγουρη ότι το MEGA θα γίνει ένα μεγάλο κανάλι (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η παρουσιάστρια του καθημερινού μεσημβρινού δελτίου του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου και μίλησε για τις σπουδές της στην Ιταλία, τη δημοσιογραφία και την εκπομπή «MEGA Stories».

Οι δύο παρουσιάστριες του μεγάλου καναλιού αν και απασχολούνται σε διαφορετικά είδη εκπομπών η μία εκτιμάει το έργο της άλλης και αντάλλαξαν αμοιβαίες φιλοφρονήσεις.

«Είναι εντυπωσιακό αυτό που κάνεις θα μου επιτρέψεις να π[ω γιατί και εγώ σε παρακολουθώ στις συνεντεύξεις και πως καταφέρνεις να βγάζεις πάντα αυτή την αλήθεια και αυτό το χαμόγελο. Δεν αφήνει καμία συνέντευξη στην τύχη της», δήλωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεδομένων των συνθηκών είμαι χαλαρή», ανέφερε για τη θέση της συνεντευξιαζόμενης.

«Δεν μπορώ να χαμογελάω στο δελτίο δυστυχώς. Το μοιράζω απλόχερα μετά», απάντησε η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Μου άρεσε η Ιταλία πολύ. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία των πανελληνίων. Ήμουν ανήσυχο πνεύμα», σημείωσε για τις σπουδές της στην Ιταλία όπου σπούδασε κοινωνιολογία και δημοσιογραφία.

«Με γοήτευε το έξω το φευγιό, η δράση ήθελα να κάνω πράγματα. Να ζήσω τη ζωή», πρόσθεσε.

Η ίδια να και ήθελε να ασχοληθεί και με την ηθοποιία τελικά την κέρδισε η δημοσιογραφία.

«Στη δημοσιογραφία βρίσκω ακόμα γοητεία», τόνισε η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Δεν υπήρχαν τόσες επιλογές. Δεν είχα στο μυαλό μου, μία γκάμα από επιλογές. Ήτανε μία δουλειά που προέκυψε σε μία εποχή που υπήρχαν δουλειές στη δημοσιογραφία, άλλα δεν είχα κάποιον γνωστό», ανέφερε για τα πρώτα χρόνια ως δημοσιογράφος.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε μια παραγωγή του Θέμου Αναστασιάδη», σε μία σατυρική εκπομπή, άλλα αποκάλυψε πως αποχώρησε πριν βγει η εκπομπή στον αέρα.

Στην συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΡΤ, όπου έμεινε 16 χρόνια «έκανα πολλά και διαφορετικά πράγματα στην ΕΡΤ», υπογράμμισε η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ότι το MEGA θα γίνει ένα μεγάλο κανάλι. Υπήρχε το όραμα. Υπήρχε η βούληση. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που στελεχώσαμε το MEGA δημοσιογραφικά», δήλωσε η δημοσιογράφος καθώς ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που εντάχθηκαν στο δυναμικό του σταθμού.

Και συνέχισε «ζήσαμε όλη τη διαδικασία του χτισίματος του πρώτου καναλιού. Το ήξερα ότι θα πιάσουμε κορυφή κάποια στιγμή».

«Η Αγγελική μπορεί να σου μιλήσει για το έγκλημα όχι μόνο ως δημοσιογράφος, άλλα και με το αστυνομικό δαιμόνιο που έχει», ανέφερε για τη σημερινή της εκπομπή «MEGA Stories», όπου φιλοξενεί τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, η οποία κάνει μια αναδρομή σε όλες τις υποθέσεις και τα εγκλήματα που αν και πάγωσαν το πανελλήνιο είδαν το φως του τούνελ.

«Νιώθω ότι έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση, αλλά υπάρχει και χρόνος που δεν αναπληρώνεται», δήλωσε για τις ώρες που λείπει μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της.

«Αν ήμουν διαρκώς στο σπίτι δεν θα ήμουν ευτυχισμένη», συμπλήρωσε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου