Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Θοδωρής Φέρρης: Δε συνάπτω εύκολα σχέσεις, αλλά τώρα είμαι σε καλό δρόμο (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε το Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος μίλησε για το νέο του single, τις σχέσεις, απάντησε στο αν έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα!

«Το νέο μου τραγούδι είναι το “Χίλια κομμάτια”. Ήθελα πολύ να βγάλω ένα χαρούμενο τραγούδι, το χρειαζόμουν», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Με το τραγούδι αποφάσισε η μητέρα μου να ασχοληθώ, γιατί είναι και εκείνη καλλιτέχνης. Αν έχω ωραία φωνή, την πήρα από την μητέρα μου», είπε για την ενασχόλησή του με το τραγούδι.

«Δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια για την τελευταία μου συνάντηση με τον πατέρα μου στην Αμερική. Με σημάδεψε πολύ», ανέφερε ο ίδιος για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον πατέρα του.

Μιλώντας για τις σχέσεις, ο ίδιος είπε ότι «Δυσκολεύομαι να σχετιστώ με τις σχέσεις μου. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα, δε συνάπτω εύκολα μια υγιή σχέση. Τώρα όμως είμαι σε καλό δρόμο».

Σε ερώτηση για το αν έχει βγει ραντεβού με θαυμάστριά του, ο ίδιος είπε ότι «Τις θαυμάστριές μου εγώ τις θεωρώ φίλες μου. Όσο με θαυμάζουν αυτές, τις θαυμάζω και εγώ. Πιθανόν να έχω βγει για καφέ με κοπέλα που με πλησίασε. Όχι όμως ερωτικού τύπου».

«Αρνήθηκα τις προτάσεις που είχα για talent show γιατί έχουν περάσει τα χρόνια, και δε θέλω τώρα να μπω σε αυτή τη διαδικασία», αποκάλυψε ο Θοδωρής Φέρρης.

Μιλώντας, τέλος, για τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι «Είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω ένα δίσκο με πολλά καινούργια τραγούδια».

 

Δείτε  το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου