Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απογείωσαν το κοινό (Φωτο)

Το καλό αντέχει στο χρόνο και στη συνείδηση του κοινού ακόμη κι όταν παραγκωνίζεται λόγω…κορονοϊού! Καλύτερη απόδειξη από την προσέλευση του κόσμου στην χθεσινή συναυλία των δυο ταλαντούχων καλλιτεχνών, δεν υπάρχει.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους και χάρισαν μια μαγική αγκαλιά στους τυχερούς που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την πρώτη τους βραδιά στο Christmas Theater που ήταν sold out! Τη Πέμπτη λίγο μετά τις 8, ο κόσμος άρχισε να κατακλύζει το Christmas Theatre που τους υποδέχτηκε με όλη την ασφάλεια και τους καλωσόρισε σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

Εκεί βρεθήκαμε και εμείς, στην καταπληκτική πρεμιέρα τους που πραγματικά, χωρίς υπερβολές, δεν ήθελες να τελειώσει ούτε τα ξημερώματα!!!

Καθηλωτικοί, λαμπεροί, διασκεδαστικοί, ευχάριστοι έδωσαν στο κοινό αυτό που τους είχε λείψει. Τη ζωή μέσα από τη μουσική.

Η σπουδαία Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποδέχτηκε με χαμόγελο τον κόσμο, τους ευχήθηκε να έχουν πάνω από όλα υγεία και τους παρέσυρε σε ένα ταξίδι μελωδικό που τα είχε όλα. Συγκίνηση, κέφι, ζωντάνια… Οι φωνές του κόσμου που τραγουδούσαν μαζί της έδειχναν την τεράστια δίψα τους για τραγούδι.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεχωριστός. Η μεγάλη του επιστροφή στις ζωντανές εμφανίσεις σφραγίστηκε από μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη! Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, στα καλύτερά του, με την καταπληκτική του φωνή απογείωσε το κοινό. Λαμπερός, με τη διάθεση του πολύ ανεβασμένη, παρέσυρε τους θαυμαστές τους σε ένα πάρτι που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει.

 

 

Φυσικά υπήρχαν και κοινέ εμφανίσεις με την Άλκηστη που ήταν διαφορετικές από όσες έχουμε συνηθίσει.… οι δυο καλλιτέχνες, σαν καλά φιλαράκια ήταν λες και τραγουδούσαν για τη παρέα τους. Τόσο απλά, τόσο όμορφα , τόσο μελωδικά… Η χημεία τους απερίγραπτη. Η αγάπη τους τεράστια. Το νέο τραγούδι της Πρωτοψάλτη «Νικητές Χαμένοι» που ερμηνεύει με τον ξεχωριστό της τρόπο , σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν η αφορμή για να γεννηθεί αυτή η υπέροχη συνεργασία.

 

 

 

Το πρόγραμμα κράτησε πάνω από δυο ώρες με το κοινό να διασκεδάζεις το μέγιστο! Ναι, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Ένα τεράστιο μπράβο καθώς, εκτός από τις σπουδαίες φωνές,, για να περάσεις καλά, χρειάζεται να μην «πέφτεις» ούτε λεπτό. Η επιλογή των τραγουδιών, η σειρά, οι εναλλαγές, ήταν όλα τόσο μα τόσο άψογα που σε κρατούσαν στην παρέα τους κάθε δευτερόλεπτο. Δεν υπήρχε η λεγόμενη «κοιλιά». Μια σπουδαία παράσταση που αξίζει να δείτε… Αξίζει να κάνετε αυτό το δώρο τον εαυτό σας.

Άλκηστης, Μιχάλη ευχαριστούμαι πολύ για μι9α βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

 

 

Christmas Theater Πέμπτη 4 & Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Νοεμβρίου

 

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου