Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Έφη Παπαθεοδώρου: Η Θεοπούλα, ο ρόλος της ζωής μου (Βίντεο)

Η Έφη Παπαθεοδώρου με εξομολογητική διάθεση μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που την ανάγκασε να φύγει στον Καναδά και για το «ρόλο της ζωής της» στο «Παρά 5».

«Στην καραντίνα δεν υπέφερα γιατί δεν βγαίνω πολύ σε μπαρ. Έβγαινα με την αδερφή μου και είμαι βιβλιοφάγος», δήλωσε η κ. Παπαθεοδώρου για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας και του εγκλεισμού.

«Στα 20 μου ήταν να παίξω σε μια ασπρόμαυρη ταινία. Δεν έπαιξα ποτέ, διότι.. «#me too». Καιρός είναι πια να σταματήσει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή να σε βλέπουν μόνο σαν ερωτικό αντικείμενο. Έλεος», αποκάλυψε η ηθοποιός τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε.

Και συνέχισε «όταν μου συνέβη αυτό το περιστατικό, έβγαλα διαβατήριο και έφυγα για τον Καναδά. Είπα στον εαυτό μου «θα πετύχεις στο θέατρο, αλλά με το κεφάλι ψηλά».

«Στον Καναδά σπούδασα αγγλική φιλολογία. Μετά από δυο χρονιά, γύρισα πίσω λόγω ενός προβλήματος υγείας με το στομάχι μου, θα πέθαινα», ανέφερε για τη μετανάστευση της και τις σπουδές της.

«Ήμουν για πάρα πολλά χρονιά καθηγήτρια αγγλικών, γιατί από το θέατρο δεν ζεις, εκτός αν βρεις στρωμένο τραπέζι», σημείωσε η κ. Παπαθεοδώρου.

«Από πέντε χρονών ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός. Ανέβαινα σε ένα τραπέζι και τραγουδούσα. Η μητέρα μου έπαιζε πιάνο, ο πατέρας μου είχε πλατύ μυαλό και με άφησαν να γίνω ηθοποιός», δήλωσε για τους γονείς της και τη στήριξη τους όταν τους ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Με την Ειρήνη Κουμαριανού γνωριστήκαμε όταν παίξαμε μαζί στους «Ελευθέρους Καλλιτέχνες» του Φοίβου Ταξιάρχη», σημείωσε για την καλή της φίλη και την πολυετή φιλία τους.

«Τον ρολό μου στη σειρά «Στο Παρά 5» τον πήρα χάρη στην Ειρήνη Κουμαριανού, γιατί εγώ δεν ήξερα κανέναν. Η Ειρήνη Κουμαριανού είχε ένστικτο και μου είπε «είναι ο ρόλος της ζωής σου», δήλωσε για το ρόλο της «γιαγιάς Θεοπούλας», που έχει μείνει αξέχαστος, σε μία σειρά του MEGA με απίστευτες σκηνές και ατάκες, που σάρωσε σε τηλεθέαση

«Οι δύσκολες συνεργασίες συμβαίνουν. Μου έχει τύχει και σε ΔΗΠΕΘΕ που ήμουν, αλλά δεν είμαι η μονή. Έμαθα να κάνω αυτό που μου είχε πει παλιά ένας συνάδελφος «παίρνω εάν σφουγγάρι και το σβήνω», ανέφερε για το πώς χειρίστηκε λάθος συνεργασίες.

«Ο γάμος ήταν μια συνθήκη που με φόβιζε. Τώρα που μεγάλωσα και τα βλέπω όλα αντικειμενικά καταλαβαίνω ότι ήθελα να είμαι ελεύθερη. Φαίνεται ότι καλά έκανα και έμεινα μονή, γιατί δεν θα μπορούσα να γράψω τα βιβλία μου», σημείωσε για την προσωπική της ζωή και την απόφαση της να μην παντρευτεί.

«Σκέφτομαι πια να ασχοληθώ με το παιδικό θέατρο. Το Νοέμβριο κυκλοφορεί εάν παιδικό θεατρικό μου με τίτλο «Ο Τσίτσιμπος», πρόσθεσε για το δημιούργημα της και τα μελλοντικά της σχέδια.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου