Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μάνος Πίντζης: Όταν χώρισα, κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα σαν μικρό παιδί (Βίντεο)

Ο Μάνος Πίντζης έδωσε μια αφοπλιστική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μιλάει για το «θρίλερ» που έζησε στο Ιράν και τον χωρισμό που τον έριξε ψυχολογικά.

O ηθοποιός Μάνος Πίντζης, μιλάει στην κάμερα του MEGA και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για όλους και για όλα. Αναφέρεται στην επαγγελματική ευκαιρία που είχε στο Ιράν και δηλώνει πως «ήταν σαν να ήμασταν στο Χόλυγουντ, απλά δεν το ζήσαμε όλο, λόγω της πανδημίας»

Το όνειρό του σαν παιδί ήταν να γίνει πιλότος σε μαχητικό αεροσκάφος και είχε εμπνευστεί από το «Top Gun» αλλά δεν τα κατάφερε στις εξετάσεις που είχε πάρει μέρος.

Επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην υποκριτική του έτυχαν άσχημες συνεργασίες σε σημείο που πιάστηκε στα χέρια με άλλον ηθοποιό.

Θεωρεί το Πέτρο Φιλιππίδη εξαίρετο ηθοποιό και προσωπικό του δάσκαλο και τονίζει ότι έπεσα από τα σύννεφα με τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Για την περίοδο που ακολούθησε τον χωρισμό του δηλώνει πως «είχα κλειστεί στον εαυτό μου και έκλαιγα σαν μικρό παιδί».

Αναφέρεται επίσης στην απώλεια της μητέρας του ως μια από τις πιο δύσκολες αναμνήσεις και στην αγωνία του να μην μοιάσει στον πατέρα του.

 

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου