Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μπέσσυ Αργυράκη για Βανδή – Μπισμπίκη: Ο έρωτας είναι ό,τι πιο όμορφο, δεν υπάρχει λόγος να τον κρύβουν

«Ας κάνουν αυτό που νιώθουν κι οι υπόλοιποι εμείς, ας το αντιληφθούμε όπως θέλουμε» ανέφερε για το ζευγάρι η τραγουδίστρια

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ειδύλλιο Βανδή – Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε για τον έρωτα: «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι».

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι συχνά εκφράζουν και δημόσια τον έρωτά τους, είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να τον κρύβουν. Ας κάνουν αυτό που νιώθουν κι οι υπόλοιποι εμείς, ας το αντιληφθούμε όπως θέλουμε και για τους λόγους που νομίζουμε».

«Κάπου διάβασα ότι παντρεύονται κιόλας. Σήμερα κοίταζα το Internet και κάπου διάβασα ότι κάποιος έγραψε κάτι τέτοιο. Το θυμάμαι καλά; Ήμουν κουρασμένη και δεν το διάβασα καλά κι ήταν για άλλο ζευγάρι; Θα δείξει παιδιά», συμπλήρωσε για το δημοφιλές ζευγάρι.

Τέλος, ρωτήθηκε για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι αποφάσισαν να τραγουδήσουν τις ημέρες του εθνικού πένθους λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Ο καθένας μπορεί να το βλέπει όπως θέλει. Νομίζω ότι και κάποιοι καλλιτέχνες τραγούδησαν και τα έσοδα δόθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας, όπως η Πάολα. Κάποιοι έπρεπε να τραγουδήσουν, γιατί οι λογαριασμοί τρέχουν. Κι εγώ έχανα τη μανούλα μου, αλλά έπρεπε να πάω να τραγουδήσω», εξήγησε h Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου