Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Τέμπη – Φαίη Μαυραγάνη: «Ίσως κακώς τον βγάλαμε» – Η αμηχανία με πατέρα θύματος

Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε το πρωί της Κυριακής με πατέρα ενός από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και, όπως είπε, ένιωσε άβολα.

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1, μίλησε ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή, Γιώργου Παπάζογλου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε στους νεκρούς στα Τέμπη, αφού επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Ο καθηγητής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, Λυσίμαχος Παπάζογλου, μίλησε στη Φαίη Μαυραγάνη, για τον θάνατο του παιδιού του. «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο, αν και δεν ξεπερνιέται 100%… αλλά η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε ο κ. Παπάζογλου με τη Φαίη Μαυραγάνη να του εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Ξέραμε από το πρωί της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Είμαι γιατρός και καταλάβαινα, εντάξει; Προχθές το βράδυ έγινε η ταυτοποίηση. Ο Γιώργος γύριζε από την Αθήνα», συμπλήρωσε ο πατέρας του και η Φαίη Μαυραγάνη τον αποδέσμευσε.

«Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί… Υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί, που είναι οι συγγενείς τους. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε (τον κ. Παπάζογλου). Δεν μπορείς τίποτα να πεις, τίποτα να ρωτήσεις. Σιωπή… δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα και νιώθω και άβολα με τον καλεσμένο μας», σημείωσε η Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου