Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Δημήτρης Σταρόβας: «Υπάρχει υποκρισία στον χώρο της τηλεόρασης, κανείς δεν μιλάει αρνητικά για κάποιον»

Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την αποχή από την τηλεόραση και για κάποια περιστατικά με θαυμαστές.

Ο ηθοποιός και μουσικός αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι δεν συμμετέχει φέτος σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα: «Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω φέτος από την τηλεόραση. Υποτίθεται ότι η εκπομπή που ήμουν πέρυσι, θα συνεχιζόταν, όπως και η σειρά με τον Σεφερλή. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να συνεχιστεί το «Όλα Γκούντ» γιατί δεν πήγαινε άσχημα και δεν πάει καλύτερα αυτό που πήρε την θέση του. Κοιτούσα τα νούμερα τηλεθέασης από επαγγελματικό ενδιαφέρον, αλλά χωρίς την αρρώστια που έχουν κάποιοι», ενώ είπε για τα νούμερα τηλεθέασης:

«Τον Γρήγορη τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και η εκπομπή έχει την υπογραφή του. Υπάρχουν χειρότεροι νουμεράκηδες από τον Γ. Αρναούτογλου. Και ο Γκουντάρας το έψαχνε πολύ».

Σε ερώτηση γιατί δεν ήταν στο J2US, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Δεν πήγα στο J2US, γιατί θεωρώ ότι έχει πολλή δουλειά και εγώ είμαι καλομαθημένος. Από το J2US έχει περάσει η μισή Ελλάδα. Μου κάνουν συνέχεια πρόταση, αλλά δεν πάω. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά στην τηλεόραση. Θα μου ταίριαζε νομίζω ένα νυχτερινό, αλλά δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είναι. Θα ήθελα να έχω μια βραδινή εκπομπή, να καλώ ανθρώπους και να γνωρίζουμε μαζί άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους» και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει υποκρισία στον χώρο της τηλεόρασης, κανείς δεν μιλάει αρνητικά για κάποιον. Θα ήθελα μια εκπομπή που να δείχνει τι συμβαίνει, όταν δεν γράφουν οι κάμερες. Εκεί είναι το ζουμί», παραδέχθηκε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε και για κάποια ευτράπελα που έχουν γίνει: «Ήμουν στο αεροδρόμιο με την κιθάρα και την βαλίτσα, ιδρωμένος, και ένας τύπος μου ζητούσε να βγούμε φωτογραφία, ενώ το αεροπλάνο έφευγε σε 20 λεπτά. Κοιμόμουν μέσα σε ένα πλοίο κρυμμένος και ξαφνικά ένας τύπος μου έλεγε: “άντε ρε Μητσάρα σε σκουντάω μια ώρα να βγούμε φωτογραφία”».

Για τη θετική ενέργεια που λαμβάνει από τον κόσμο, δήλωσε: «Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μετά από μια συναυλία μας περίμεναν 500 παιδιά για φωτογραφία. Όταν ο άλλος σε κοιτάει σαν να είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, δεν μπορείς να πεις κουράστηκα», ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη δήλωσε πώς «μπορεί μέσα στο 2023 με δείτε γαμπρό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου