Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μπέσσυ Αργυράκη: Απαντά σε όσους αντέδρασαν με τις δηλώσεις της για το σεξ στο αεροπλάνο

Η Μπέσσυ Αργυράκη κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή «After Dark», ποιο ήταν το πιο τρελό μέρος που έχει κάνει σεξ, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Σε αεροπλάνο, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία».

Το απόσπασμα που προβλήθηκε προκάλεσε αντιδράσεις και η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους πιθανότατα την έκριναν.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, ανάρτησε μία φωτογραφία της, όπου χαμογελά.

Στην περιγραφή του στιγμιοτύπου, η τραγουδίστρια έγραψε με κεφαλαία όλα τα γράμματα: «Οι ακραίες ερωτήσεις θέλουν και… ακραίες απαντήσεις.. Για όσους δεν κατάλαβαν. Το επόμενο αστείο την Πρωταπριλιά».

Δείτε την ανάρτηση:

«Θέλω να μου πεις το πιο τρελό μέρος που έχεις κάνει σεξ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου» ζήτησε, αρχικά, να μάθει ο παρουσιαστής για να λάβει από την καλεσμένη του: «Να το πω; Σε αεροπλάνο, στη business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία».

Με τη σειρά του ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε με χιούμορ: «Είχες και τον χρόνο σου, λοιπόν», με την τραγουδίστρια να σημειώνει: «Ε, γι’ αυτό προτίμησα αυτή την πτήση! Ήξερα ότι θα έχουμε όλο τον χρόνο και δεν θα μας διακόψει τίποτα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου