Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Στο αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όταν την περασμένη Πέμπτη (28/12) βρέθηκε με την πρώην σύντροφό του, Νάνσυ, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Νάνσυ υποστηρίζει σύμφωνα με όσα ανέφερε η αστυνομική συντάκτης της εφημερίδας «Espresso», Νάντια Αλεξίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της την ξυλοκόπησε, ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor υποστηρίζει ότι τον εκμεταλλεύτηκε, παρέμεινε μαζί του και χρησιμοποίησε τη δημοφιλία του και την αναγνωρισιμότητά του για να συνάψουν μία ερωτική σχέση δημιουργώντας εντυπώσεις και υποστηρίζει ότι δέχθηκε και ο ίδιος βία.

Σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γείτονες άκουσαν την ένταση στο σπίτι τους στην Κυψέλη και κάλεσαν την Αστυνομία. Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη στο σημείο και οδηγήθηκαν και οι δύο στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

 

Τι δήλωνε για τον χωρισμό του

«Τελείωσαν όλα, νέα χρονιά, νέοι άνθρωποι. Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου, θέλω ανθρώπους να με αγαπούν και να με ανεβάζουν. Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης», δήλωνε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκαλύπτοντας τον χωρισμό του με την Νάνσυ.

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν πριν αποκαλυφθεί το περιστατικό ξυλοδαρμού της συντρόφου του, που έφερε στο φως η εφημερίδα Espresso και προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου