Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη Βίκυ Πρωτογεράκη: Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να τη σχολιάζω;

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σχολίασε τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Ο ηθοποιός εξερράγη, όταν άκουσε ότι η συνάδελφός του υποστήριξε ενώπιον του δικαστήριου πως «το 90% των ανδρών ηθοποιών έχουν δείξει το μόριό τους».

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν η κουβέντα έφτασε στη Βίκυ Πρωτογεράκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», δήλωσε: «Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ, αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. Πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες για να συζητάμε ρε παιδιά; Για θέατρο μιλάμε».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και εξήγησε πως η αυστηρή συμπεριφορά του αποτελεί συχνό φαινόμενο στον χώρο του θεάτρου. Τόνισε μάλιστα, πως είχαν πολύ καλή συνεργασία.

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μια χαρά συνεργαστήκαμε. Τώρα, το τι έχει συμβεί στις άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου και δεν μιλάω για τις άλλες συμπεριφορές, μοιάζει με πολλών σκηνοθετών», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν γνωστή η συμπεριφορά του και πολλών άλλων, να σου πω ονόματα να γεμίσεις τετράδιο. Όλοι έτσι είναι, αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Μην κάνουμε και τους ευγενείς», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου