Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – «Θα είναι νέα ζωή» (Φώτο)

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Η γνωστή Instagrammer έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και αποκάλυψε πως εκείνη και ο Ίαν Στρατής βρίσκονται πλέον, στο σπίτι με την κόρη τους .

Δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια και το μωρό, στο παιδικό του δωμάτιο και στη λεζάντα, εξέφρασε την χαρά της για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. Εξήγησε μάλιστα πως πλέον, βλέπει τα πάντα διαφορετικά, εφόσον υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της.

Ευχαρίστησε επίσης, τους γιατρούς που τη φρόντιζαν, ενώ δεν παρέλειψε να πει μερικά τρυφερά λόγια στον αγαπημένο της. «Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά», έγραψε για τον Ίαν Στρατή.

Ανέφερε επίσης: «Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της 🤍».

Δείτε την ανάρτησή της :

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου