Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας – Γιώργος Μάγγας: Ποζάρουν μαζί μετά την παρεξήγηση με την είδηση του θανάτου

Πίσω τους έχουν αφήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγγας την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό, όταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στα social media ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου είχε πεθάνει, για να ανακαλέσει λίγο μετά και να ζητήσει συγγνώμη.

Τότε, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται να κάνει μήνυση στον ηθοποιό, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε κάνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Σήμερα, οι δύο άντρες ποζάρουν μαζί, χαμογελαστοί και μονιασμένοι και μάλιστα συνεργάζονται για χάρη ενός διαφημιστικού.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε τη φωτογραφία με τον Γιώργο Μάγγα αλλά και τη σύζυγό του, Τζούλη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγγα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζούλη».

Η ανάρτησή του

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου