Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Παπακαλιάτης για Maestro: Έρχεται δεύτερος κύκλος – Το ενδεχόμενο προβολής στο Netflix (Βίντεο)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για το «Maestro» και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης του σειράς, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο προβολής της στο Netflix.

Τον ηθοποιό και δημιουργό της πετυχημένης σειράς του MEGA, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο ίδιος αποκάλυψε όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια.

Στους Παξούς και ο Β’ κύκλος του Maestro

«Έχουμε πει ότι ναι, θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου, αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο – Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια» αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Eξ’ αρχής υπήρχε πρόθεση για δεύτερη σεζόν

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε εξ’ αρχής η πρόθεση, η σειρά να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν και πως σε αυτήν θα παρουσιαστούν όλοι οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν το καστ ήδη από τον πρώτο κύκλο: «Η ιστορία πήγαινε έτσι που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια».

Για την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου

«Η αγάπη του κόσμου δεν με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα».

Για το ενδεχόμενο να προβληθεί στο Netflix

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε το ενδεχόμενο να προβληθεί το «Maestro» στο Netflix: «Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει».

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=sJla317I5R8

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου