Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Λάζαρος Γεωργακόπουλος – Η κόρη του, Joanne αποκαλύπτει: «Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια» (Βίντεο)

Για τη σχέση της με τους γονείς της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Joanne, κατά κόσμον, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, σε συνέντευξή της που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου.

Η νικήτρια του Voice και κόρη του ηθοποιού, Λάζαρου Γεωργακόπουλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου ανάμεσα σε όσα δήλωσε, αναφέρθηκε και στο πώς είναι η καθημερινότητα στην «αντισυμβατική» οικογένειά της.

«Παίρνω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά σε αυτό προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε εμένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια. Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια, αλλά θα περάσουμε χρόνο μαζί να δούμε “Φιλαράκια”. Κλασικό. Θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πρόβλημα, να κάνουμε πλάκες. Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά κι ωραία, αλλά αυτό που είπες για το πρωινό, δεν συμπίπτουν οι ώρες καθόλου. Δεν μας βρίσκω καθόλου στο πώς φαντάζεσαι μια οικογένεια. Δεν θα άλλαζα καθόλου τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου» συμπλήρωσε τέλος, η Joanne.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου