Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Νίκος Μαστοράκης για Κατερίνα Καινούργιου: «Φιλαράκια, τη θέλει ο θεατής»

Πολλά είναι τα «μέτωπα» που έχουν ανοίξει κατά την Κατερίνας Καινούργιου, με πιο πρόσφατη την έντονη στιγμή που είχε το πρωί της 2ας Νοεμβρίου στον αέρα της εκπομπής της.

Συνοπτικά, η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος συνομιλούσαν σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, όταν εκείνος «επιτέθηκε» στην Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας ένα σχόλιο για τις πλαστικές και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Νίκος Μαστοράκης θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, μέσα από το Facebook προφίλ του σχετικά με τα «πυρά» που δέχεται η Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως είτε είναι ταλαντούχα είτε όχι, είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Πιο αναλυτικά έγραψε στην ανάρτησή του:

«ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
Με την περιφερειακή μου όραση, βλέπω εδώ και καιρό (αν με την περιφερειακή μου ακοή δεν το έχω ακούσει ήδη στα πρωϊνομεσημεριαναδικα) μοχθηρότητες, κακίες και χυδαιότητες για την παρουσιάστρια πρωϊνων κλπ. Κατερινα Καινουργιου. Δεν θα συζητήσουμε εδώ, σήμερα αν η Καινουργιου έχει η όχι ταλέντο, έχει ή όχι τηλεοπτικές δεξιότητες, και μερικά ακόμη “αν,” θα συζητήσουμε όμως την αισθητική/ηθική εκείνων που της την πέφτουν ανώνυμα αλλά ακόμη και “κατα μετωπον.” Αν ίσχυε το “σε όποιον δεν αρέσει, αλλάζει κανάλι” η Καινούργιου δεν θα είχε σταθερά και ασχέτως καναλιού, τα νούμερα που την καταξιώνουν. Μ’ άλλα λόγια, φιλαράκια, τη θέλει ο θεατής. Αυτό και μόνο είναι απάντηση σ’ εκείνους που εμμένουν να μπαίνουν στο πανταλόνι της, το σουτιέν της και την κουαφ της. Τόσα χρόνια μπροστά στην κάμερα, απέδειξε ότι έχει staying power, πάψτε λοιπόν να προσπαθείτε να μου την κάνετε συμπαθή με αυτόν τον πλάγιο και απαράδεκτο τρόπο».

mastorakis728928

Την ανάρτησή του αναδημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ της στο Instagram, μέσα από ένα στόρι που τον ευχαριστεί δημόσια.

kain28

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου