Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Λύγισε» στον αέρα η Πηγή Δεβετζή για τον θάνατό του (Βίντεο)

Για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής, μίλησε η Πηγή Δεβετζή.

Η πρώην αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν έκανε μερικές δηλώσεις για τον δυο φορές ολυμπιονίκη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα κλάματά της.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Η μαμά μου με πήρε τηλέφωνο και έτρεμε. Εγώ δεν το γνώριζα. Συγγνώμη που κλαίω αλλά στεναχωριέμαι που χάθηκε ένα τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα».

Στη συνέχεια, διηγήθηκε για το πώς της έδωσε τη θέση του για να σηκώσει τη σημαία στο τέλος των Ολυμπιακών του 2008. «Ήταν τόσο γενναιόδωρος». «Δεν ήξερα τίποτα για την αρρώστια. Το κράτησε μυστικό» επισήμανε.

 

 

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 43 ετών. Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα nut.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καρκίνωμα nut ήταν πολύ επιθετικό με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να υποβάλλεται σε αμέτρητες αγωγές προκειμένου να ανταπεξέλθει. Ο πρωταθλητής του Τάε Κβο Ντο έκανε θεραπεία ακόμη και από την Αμερική, ωστόσο είχε ήδη καταβληθεί ο οργανισμός του και η κατάσταση είχε επιδεινωθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του gazzetta.gr το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπαινόβγαινε στο Διαβαλκανικό και περίμενε να υποβληθεί σε μία νέα θεραπεία, όμως δεν πρόλαβε… Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήθελε να τις περάσει στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου