Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Νίκος Οικονομόπουλος: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Θα αποκαλύψει πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του με χιλιάδες πιστούς fans να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Ο λόγος για τον Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε σε συμφωνία και σύντομα θα δούμε την ιστορία του να εκτυλίσσεται στη μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@star», ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ενώ η συγκεκριμένη ταινία θα ξεκινάει από τα πρώιμα στάδια της ζωής του και θα προβάλλει την πορεία του μέχρι σήμερα.

Η διάρκειά του θα είναι περίπου τρεις ώρες και θα προβληθεί από τον ANT1+. Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star πρόκειται να παρακολουθήσουμε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ζωής του, τις οποίες ακόμα και οι θαυμαστές του δεν γνωρίζουν.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει μια ενδιαφέρουσα πορεία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ο ίδιος έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε κάποια κομμάτια της ζωής του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου