Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Reunion 45 χρόνια μετά για Πασχάλη και Μπέσσυ Αργυράκη και το «Μάθημα Σολφέζ» (Βίντεο)

Ο Πασχάλης και η Μπέσσυ Αργυράκη 45 χρόνια μετά θυμούνται τη συμμετοχή τους στη Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ».
Μία ιστορική συνάντηση πραγματοποίησαν οι δύο φίλοι από τα παλιά. Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Πασχάλης συναντήθηκαν 45 χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ».

Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκαλύπτει πως θυμάται τον εαυτό της ως μαθητριούλα να πηγαίνει να ακούσει τον Πασχάλη στο Ρέθυμνο καθώς ήταν θαυμάστριά του. Ο Πασχάλης με τη σειρά του, θυμάται την πρώτη μουσική συνάντηση των δύο, στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω.

Οι δύο καλλιτέχνες, όπως αναφέρουν, είχαν τον ίδιο παραγωγό τότε, γεγονός που έκανε την Μπέσσυ Αργυράκη να κάνει τα φωνητικά σε όλους τους δίσκους του Πασχάλη.

Λίγο πριν τη συμμετοχή τους στη Eurovision, o Πασχάλης θυμάται πως μαζί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο είχαν κάνει πρόταση σε δύο άλλους τραγουδιστές, ωστόσο δεν μπορούσανε.

«Ήταν εκπληκτική η ιδέα του Γιώργου Χατζηνάσιου να γράψει ένα τραγούδι με ρεφρέν τις νότες» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Ο Πασχάλης είχε πιστέψει πολύ το τραγούδι, έλεγε πως θα βγει πρώτο, όπως και όλη την Ελλάδα» ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν και σε ένα άγνωστο περιστατικό του διαγωνισμού τότε σχετικά με τα μικρόφωνα. Ο Πασχάλης αποκάλυψε πως τόσα χρόνια είχε την εντύπωση πως το μικρόφωνο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε στηθεί λάθος, ωστόσο διαπίστωσε πως αυτό συνέβη με το μικρόφωνο της Μαριάννης Τόλη.

«Το λάθος αυτό μας στρέσαρε και εμένα και τη Μαριάννα. Αυτό πιστεύω ότι μας αφαίρεσε πόντους» προσέθεσε ο τραγουδιστής, ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη είπε πως και το μικρόφωνο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν χαμηλωμένο. «Κάποιος το πείραξε» συμπλήρωσε.

Ο Πασχάλης εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στους θανάτους του Ρόμπερτ Ουίλιαμ και της Μαριάννας Τόλη.

«Μελαγχόλησα γιατί μας λείπουν τα δύο μέλη. Αυτό είναι κάτι που μας πονά πολύ» είπε ο τραγουδιστής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου