Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιώργος Σουξές: «Όταν χώρισα με την πρώην σύζυγό μου, φλέρταρα με την κατάθλιψη»

Σουξές

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές και αναφέρθηκε στη μάχη του με την κατάθλιψη, αλλά και τις κρίσεις πανικού, που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός μίλησε στην «On Time» και αρχικά, εξήγησε πως έπαθε κατάθλιψη, την περίοδο που χώρισε με την πρώην σύζυγό του. Αν και δεν έφταιγε εκείνη, ο Γιώργος Σουξές θεωρούσε ότι αυτή ήταν η αιτία των προβλημάτων του.

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη, όταν χώρισα. Δεν έφταιγε η πρώην σύζυγός μου, εγώ αισθανόμουν πίεση, χωρίς να με πιέζει. Ένιωθα ότι δεν προχωράω στη δουλειά μου, δεν ξέρω τι μου συνέβαινε. Τότε πάθαινα κάτι κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο προσπάθησε να το αντιμετωπίσει. «Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε χάπια. Πήρα ένα-δύο από αυτά, αλλά στην ουσία, ήμουν ήρεμος απ’ έξω και μέσα μου έβραζα. Το πάλεψα μόνος μου και το ξεπέρασα. Η δουλειά με βοήθησε πολύ», εξήγησε.

Όπως είπε αργότερα, ήρθε αντιμέτωπος με μία κρίση πανικού και στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών». «Μου συνέβη άλλη μια φορά, σε γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες. Πριν αρχίσει το γύρισμα, ένιωθα άσχημα. Όμως όταν ξεκίνησε, άλλαξε η διάθεσή μου. Ήμουν ευτυχισμένος κι ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βγει καλή η σκηνή. Οπότε ξέχασα τα πάντα και το ξεπέρασα», δήλωσε ο Γιώργος Σουξές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου