Social Media

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Αφρική

Την Αφρική έχει επισκεφτεί η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τα ταξίδια κι επέλεξε έναν πιο ιδιαίτερο προορισμό για το φετινό καλοκαίρι από τα ελληνικά νησιά, που έχουν επισκεφτεί οι περισσότεροι επώνυμοι.

Οι δυο τους έχουν συλλέξει πολλές εμπειρίες και πλούσιο υλικό και μάλιστα, φροντίζουν να το μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, δείχνοντάς τους έτσι τις ομορφιές της χώρας. Οι λήψεις που μοιράζεται η ηθοποιός του «Σασμού» είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και περιλαμβάνουν σπάνια ζώα, καταγάλανα νερά και πολύ πράσινο.

Όπως αποκαλύπτει μέσα από τις αναρτήσεις της η Ευγενία Σαμαρά, έκανε κατάδυση και κολύμπησε ανάμεσα σε τροπικά ψάρια, γνώρισε τους ντόπιους και μεταμορφώθηκε σε «βασίλισσα της μητέρας φύσης», περιπλανήθηκε στις πράσινες εκτάσεις της χώρας, γνώρισε μία χελώνα 100 ετών, ένα σπάνιο είδος μαϊμούδες και τέλος, έμαθε κάποιες λέξεις στα Σουαχίλι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί το ζευγάρι από το ταξίδι του:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version