Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε photoshop στη μύτη του Πιτ Ντέβιντσον (Φώτο)

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύντροφός της, Πιτ Ντέιβιντσον, πόζαραν αγκαλιασμένοι σε πρόσφατη ανάρτηση της τηλεπερσόνας στο Instagram.

Ωστόσο, οι χρήστες των social media παρατήρησαν, ότι η Καρντάσιαν «πείραξε» με photoshop τη φωτογραφία και συγκεκριμένα, έφτιαξε με ειδική εφαρμογή τη μύτη του Πιτ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Instagram με το όνομα @ProblematicFame, έκανε κοντινό στον ηθοποιό και το αντιπαρέβαλε με ένα άλλο πλάνο του, για να δείξει ότι η μύτη του είναι διαφορετική. Κάτω από το στιγμιότυπο με το παλαιότερο πλάνο του Ντέιβιντσον, ο χρήστης έγραψε «Η πραγματικότητα» και στη φωτογραφία από την έξοδο του ζευγαριού σχολίασε «Ενημέρωση Σαββατοκύριακου».

Παρόλα αυτά, μία πηγή ανέφερε στο Page Six ότι δεν υπήρχε επεξεργασία φωτογραφίας.

«Η εμφάνιση της μύτης και του λαιμού του Πιτ δεν άλλαξε. Η εικόνα που φαίνεται δίπλα-δίπλα δείχνει το πρόσωπό του σε διαφορετική γωνία και χαμογελά πιο μεγάλο, οπότε δεν μπορεί να γίνει η σύγκριση».

Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα στο Twitter.

«Θα έκλαιγα αν κάποιος μου έκανε επέμβαση στη μύτη με photoshop», έγραψε η συγγραφέας Sophie Ross .

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μία ημέρα η αδερφή της Κιμ, Κλόε παραδέχτηκε ότι έκανε photoshop στην κόρη της, Τρου και συγκεκριμένα στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Disneyland.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version