Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Σιχαίνενται τη διαδικασία του διαζυγίου ο Κάνιε Γουεστ – Είναι χειρότερη και από τον κορωνοϊό

Ο Κάνιε Γουέστ «μισεί» το γεγονός ότι πήρε διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν και φρόντισε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με το κοινό του στο Instagram.

Ο δισεκατομμυριούχος ράπερ έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία συγκρίνει το διαζύγιο με τις χειρότερες καταστάσεις, που μπορεί να τύχουν σε έναν άνθρωπο.

Για παράδειγμα, το συγκρίνει με τον «Covid-19», με το «περπάτημα πάνω σε γυαλιά», το «να σε δείρουν μέσα στο εμπορικό κέντρο» ή ακόμα και με το να «σέρνεις την ψυχή κάποιου πάνω σε αναμένα κάρβουνα».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest)

Επίσης, πάνω στην ανάρτησή του αναφέρει: «Το διαζύγιο μοιάζει σαν να άρπαξαν τα παιδιά σου μέσα από τα χέρια σου, σαν να σε πυροβόλησαν, σαν να ανασαίνεις με δυσκολία, μοιάζει με ασφυξία, ίσα που αναπνέω».

Βέβαια, δεν είναι ακόμα σαφές αν ο Κάνιε Γουέστ έκανε την εν λόγω δημοσίευση προσπαθώντας για ακόμα μία φορά να τραβήξει την προσοχή της πρώην συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν ή αν πρόκειται για κάποιο μέρος ενός νέου μουσικού πρότζεκτ που ετοιμάζει.

Η δημοσίευσή του έρχεται λίγες ώρες, μετά το νέο κλιπ που κυκλοφόρησε για το τραγούδι του με τίτλο «Eazy», στο οποίο μία φιγούρα με τη μορφή του, απαγάγει και αποκεφαλίζει μία άλλη, με τη μορφή του Πιτ Ντέιβιντσον, του νέου συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ο Κάνιε Γουέστ φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο σε όσους δεν κατάλαβαν ότι η «καρικατούρα» είναι ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, με μία ατάκα.

«Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete», έγραψε, ενώ στο τέλος η λέξη Skete φαίνεται να έχει αντικατασταθεί με τη φράση «ξέρετε ποιον».

Η Κιμ έχει εξοργιστεί με τις πράξεις του Γουέστ και τον έχει κατηγορήσεις πως με τις δημοσιεύσεις του «δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον για τον Πιτ Ντέιβιντσον». Εκείνος βέβαια, δεν δείχνει να πτωείται από το «κήρυγμα» της πρώην συζύγου του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου