Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κέιτι Πράις: Ο αρραβωνιαστικός της ήταν ο «άγνωστος» που την έδειρε στο σπίτι της (Φώτο)

Εμφανώς αλλαγμένη εμφανίστηκε στην τελευταία της έξοδο η Κέιτι Πράις και ο λόγος ήταν μάλλον, η ανάγκη της για… «ανανέωση», μετά τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί και το «πλήγμα» στη σχέση της με τον Καρλ Γουντς.

Η τηλεοπτική σταρ βγήκε για δείπνο στο Τσίγκγουελ με τον αρραβωνιαστικό της, μία μέρα πριν το δημοσίευμα της Daily Mail που αναφέρει πως ο Καρλ Γουντς κατηγορείται για απειλητική και βίαιη συμπεριφορά εναντίον της.

https://twitter.com/MrsMarvelous3/status/1494371945634275334?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1494371945634275334%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1213188%2Fanatropi-stin-upothesi-tis-keiti-prais-o-arravoniastikos-tis-itan-o-agnostos-pou-tin-edeire-sto-spiti-tis%2F

Μάλιστα, στις 10 Μαρτίου θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αφού φαίνεται πως είναι ο πλέον, ένοχος για τον ξυλοδαρμό της σταρ τον περασμένο Αύγουστο. Όπως φάνηκε λοιπόν, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, δεν ήταν… αβάσιμες.

Τον Αύγουστο, η Κέιτι Πράις είχε δεχτεί επίθεση στο σπίτι της, όμως τα στοιχεία του άνδρα δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από τις Αρχές. Αναφερόταν πως κάποιος άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού κι επιτέθηκε στη 43χρονη, χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως ο άνδρας συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, καθώς τα σημάδια στο πρόσωπό της σταρ ήταν ξεκάθαρη απόδειξη του ξυλοδαρμού, που είχε βιώσει. Αν και η ταυτότητά του είχε αποκρυφθεί, όλοι «υποπτεύονταν» τον 33χρονο σύντροφό της. Σήμερα, ωστόσο, η αστυνομία επιβεβαίωσε τις κατηγορίες εναντίον του Καρλ Γουντς.

Παρά το όσα βίωσε όμως, η Κέιτι Πράις γιόρτασε μαζί του τα 33α γενέθλιά του και φαινόταν ιδιαίτερα ανανεωμένη και ευτυχισμένη, με τις «επεμβάσεις» στο πρόσωπό της να είναι ολοφάνερες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, εκτός από το μίνι λίφτινγκ που έκανε στα βλέφαρά της η Κέιτι Πράις, πρόσθεσε ακόμα μία μικρή ποσότητα υαλουρονικού στα χείλη της, τονίζοντάς τα ακόμα περισσότερο.

 

Το συνολικό κόστος των επεμβάσεων, στις οποίες προχώρησε εκτιμάται στα 4.500 δολάρια. «Το σώμα της είναι η δική της επιλογή και είμαι σίγουρη ότι η Κέιτι θα πει σε όποιον είναι επικριτικός πως ακόμα κι αν αυτή η κριτική βασίζεται στην ανησυχία του, να κοιτάξει καλύτερα τον εαυτό του», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, όμως μάλλον δεν αναφέρεται μόνο στις επεμβάσεις, αλλά και στην επιλογή της να παραμείνει δίπλα στον «βίαιο» σύντροφό της.

To τελευταίο διάστημα, η Κέιτι Πράις δείχνει να έχει τακτοποιήσει τη ζωή της και να έχει «σβήσει» τις δυσάρεστες στιγμές, που πέρασε με τον 33χρονο. Βρίσκεται ίσως, στην καλύτερή της περίοδο. Κερδίζει συνεχώς «έδαφος» στο OnlyFans, το οποίο όπως όλα δείχνουν, ήταν μία πολύ σωστή κίνηση στην καριέρα της, αφού όπως λέει κι η ίδια «πάντα πληρωνόταν για να κάνει ό,τι κάνει, ας το κάνει λοιπόν, όπως θέλει εκείνη».

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της, δεν έχει σκοπό να δημοσιεύει μόνο σέξι φωτογραφίες στο κανάλι της, αλλά θέλει να έχει επικοινωνία με τους θαυμαστές της και να δώσει μεγάλη έμφαση στο γυναικείο κοινό, ενδυναμώνοντας έτσι κατά κάποιον τρόπο το φεμινιστικό κίνημα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου