Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Ο Drake τίμησε με ένα τατουάζ τον αείμνηστο φίλο του, Virgil Abloh

Ντρέικ

Μετά τον θάνατο του σχεδιαστή μόδας του Louis Vuitton, Virgil Abloh, o ράπερ και καλός του φίλος, Drake έκανε ένα τατουάζ στο χέρι του για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο 41χρονος έχασε τη μάχη με το καρδιακό αγγειοσάρκωμα, μία επιθετική μορφή καρκίνου της καρδιάς, δύο χρόνια μετά τη διάγνωσή του.

Προς τιμήν του σχεδιαστή και ιδρυτή της εταιρείας ενδυμάτων Off White, ο Drake έκανε ένα τατουάζ με τη μορφή του φίλου του να πετάει έναν χαρταετό.

Το σχέδιο κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o καλλιτέχνης Joaquin Ganga, ο οποίος και έγραψε στη λεζάντα: «Δημιουργήθηκε στον Drake, σε ανάμνηση του μεγάλου Virgil Abloh».

 

Toυς δύο άνδρες συνέδεε μία δυνατή φιλία χρόνων. Ήταν ένας από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, μαζί με τη Μπέλα Χαντίντ, την Κρις Τζένερ, την Κιμ Καρντάσιαν, τον Κάνιε Γουέστ κ.α.

Όταν έφυγε από την ζωή ο σχεδιαστής, ο Drake είχε γράψει σε δημοσίευσή του: «Το σχέδιό μου είναι να αγγίξω τον ουρανό άλλες 100 φορές για ‘σένα… Σε αγαπώ αιώνια, αδερφέ. Σε ευχαριστώ για όλα».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου