Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι ψέματα, δεν είμαι θυμωμένη με τον Μπεν Άφλεκ

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες, που ήθελαν την Τζένιφερ Λόπεζ να έχει δυσαρεστηθεί με τον Μπεν Άφλεκ εξαιτίας των δηλώσεών του για την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι όλα είναι μόνο φήμες.

Μιλώντας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο περιοδικό People, τόνισε: «Αυτή η ιστορία απλά δεν είναι αληθινή. Δεν είμαι θυμωμένη με τον Μπεν Άφλεκ. Δεν θα μπορούσα να τον σέβομαι περισσότερο ως πατέρα, σύντροφο και άνθρωπο».

Θυμίζουμε ότι η Γκάρνερ και ο Άφλεκ ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια, απέκτησαν τρία παιδιά και χώρισαν το 2018.

Στη, συνέχεια, ο ηθοποιός έπεσε ξανά στην αγκαλιά της Τζένιφερ Λόπεζ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χάουαρντ Στερν, είπε ότι ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο του με την Γκάρνερ, γεγονός που τον οδήγησε στην κατανάλωση αλκοόλ, από το οποίο έχει κάνει αγώνα για να απεξαρτηθεί.

«Ένας από τους λόγους που άρχισα να πίνω, ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να βάλω τέλος σε αυτόν τον γάμο λόγω των παιδιών μου, αλλά ήμουν δυστυχισμένος, οπότε τι έπρεπε να κάνω;», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σε νεότερη συνέντευξη του ωστόσο και μετά το σάλο που προκλήθηκε προσπάθησε να «μαζέψει» όσα είχε πει και να διευκρινίσει ότι «δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να νομίζουν ότι θα έλεγα ποτέ μια κακή λέξη για τη μαμά τους».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου