Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Λιζ Χάρλεϊ: Ποζάρει με μαγιό στα 56 της και… κόβει την ανάσα (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της διεθνούς showbiz!

Η Μαράια Κάρεϊ, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδωσε το… εναρκτήριο λάκτισμα για τα Χριστούγεννα.

Σε δύο ημέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ταινία Spencer εμπνευσμένη από τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η πρωταγωνίστρια, Κρίστεν Στιούαρτ, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Entertainment Tonight μίλησε για το πώς ένιωσε όταν έβαλε το νυφικό της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Η Μάγια, κόρη του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι πάσχει από δυσλεξία, ενώ μίλησε και για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους είπε πως θα γίνει ηθοποιός.

Η Τζέσικα Σίμπσον σε ανάρτησή της με αφορμή τα 4 χρόνια που απέχει από το αλκοόλ, μιλάει για το πρόβλημα που ξεπέρασε.

Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ και Τζένιφερ Λόπεζ κάνουν μαθήματα… πολιτισμού, αφού μαζί με τα παιδιά τους γιόρτασαν όλοι μαζί το Halloween.

Η Λιζ Χάρλεϊ ποζάρει με μαγιό στα 56 της και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η Κρις Τζένερ μίλησε για τον αρραβώνα της κόρη της, Κόρτνεϊ, με τον Τράβις Μπάρκερ και μίλησε για το πόσο διαχυτικοί είναι μπροστά της. Την ίδια ώρα, στα γενέθλια του αγαπημένου της, Ντέβιν Μπούκερ, βρέθηκε η Κένταλ Τζένερ, ντυμένη… Αρειανή.

Τέλος, η Σακίρα μίλησε στο περιοδικό Glamour για την καταγωγή της, τη φιλία της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά και τις ανασφάλειες που έχει.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου