Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Σάλμα Χάγιεκ: Με «έσυραν» στον γάμο μου, δεν ήξερα καν ότι παντρεύομαι εκείνη τη μέρα

«Δεν μου έδωσαν την επιλογή» είπε η ηθοποιός για την ημέρα που παντρεύτηκε τον Φρανσουά Ανρί-Πινό

 

 

Η Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι παντρεμένοι εδώ και 14 χρόνια και έχουν έναν από τους πιο πετυχημένους γάμους του Χόλιγουντ. Όμως η Σάλμα Χάγιεκ δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί, ούτε καν τη μέρα που πράγματι το έκανε.

Μιλώντας στο Glamour, η Σάλμα Χάγιεκ αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της.

Η άγνωστη ιστορία του γάμου της

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία για την ημέρα του γάμου της. Συγκεκριμένα, η 57χρονη σταρ του Χόλιγουντ θυμήθηκε ότι δεν είχε το δικαίωμα της επιλογής, καθώς την πήγαν σε ένα δικαστήριο.

Εξήγησε ότι αυτό συνέβη διότι είχε φοβία για τον γάμο, με αποτέλεσμα οι κοντινοί της άνθρωποι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έλεγα ναι, όμως εξαφανιζόμουν

«Προσπαθούσε για αρκετό καιρό και εγώ έλεγα ναι, όμως μετά εξαφανιζόμουν. Και εκείνος δεν έφυγε όταν δεν εμφανιζόμουν, παρέμεινε μέχρι που έγινε. Ήμουν τρομοκρατημένη» ανέφερε αρχικά η Σάλμα Χάγιεκ.

Απλά με πήγαν στο δικαστήριο

«Δεν ήξερα καν ότι παντρευόμουν εκείνη την ημέρα. Ήταν σαν μία παρέμβαση. Δεν νομίζω ότι έχω πει ποτέ αυτή την ιστορία. Όχι, απλά με πήγαν στο δικαστήριο. Οι γονείς μου, ο αδερφός μου, όλοι τους με είχαν στριμώξει. Είχα μια φοβία με το θέμα του γάμου. Ο λόγος που ο γάμος έγινε στο δικαστήριο ήταν επειδή με έσυραν εκεί. Είχα άγχος. Και μετά, είχαμε ένα γεύμα στο σπίτι των γονιών μου. Η πεθερά μου, η οποία είναι το πιο καλαίσθητο άτομο όταν πρόκειται για τη διασκέδαση, είχε ήδη κάνει τη δουλειά της. Δεν είχα άλλη επιλογή» πρόσθεσε.

Η Σάλμα Χάγιεκ. έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό με τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως «Frida», «Ugly Betty» και «Desperado». Είναι επίσης γνωστή ακτιβίστρια και επιχειρηματίας που έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να συγκεντρώσει την προσοχή σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Ο Φρανσουά-Ανρί Πινό από την άλλη , είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και θερμός υποστηρικτής περιβαλλοντικών και πολιτιστικών ζητημάτων.

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα και την απαιτητική καριέρα τους, οι δυο τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια δυνατή σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2006 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο σε μια ιδιωτική τελετή στο Παρίσι.

Μαζί έχουν μια κόρη, τη Βαλεντίνα-Παλόμα, η οποία γεννήθηκε το 2007.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου