Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η 44χρονη παρουσιάστρια ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της

 

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Μαρία Μενούνος, καθώς, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η 44χρονη παρουσιάστρια ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, για να ολοκληρώσουν έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό» δήλωσε στο People η Μαρία Μενούνος. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία».

Σε ένα βίντεο με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο φαίνεται να κοιτούν κάτι με την Μαρία Μενούνος, να σχολιάζει: «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σε αγαπώ».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η  Μαρία Μενούνος μοιράστηκε τα νεότερα από το ταξίδι γονιμότητας του ζευγαριού προκαλώντας δημόσια συζήτηση.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα πάρει τόσο πολύ. Έχουν περάσει χρόνια. Αξιοποιήσαμε διαφορετικές υπηρεσίες, διαφορετικούς ανθρώπους» εξομολογήθηκε η ίδια έχοντας ξεκινήσει κατάλληλες θεραπείες από το 2012. «Είναι μια πολύ απογοητευτική διαδικασία» εξήγησε η ίδια για τις προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και δεν έφεραν αυτό που ήθελαν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου