Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κέισι Άφλεκ: Απουσίαζε από τον γάμο του αδερφού του με τη Τζένιφερ Λόπεζ

Από τον γάμο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ απουσίαζε ο Κέισι Άφλεκ, ο οποίος προς έκπληξη πολλών δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον αδερφό του στην λαμπρή τελετή.

Ο αδερφός του γαμπρού εθεάθη για τρέξιμο στο Λος Άντζελες, λίγες ώρες πριν ο μεγαλύτερος σε ηλικία Μπεν, παντρευτεί την Τζένιφερ Λόπεζ στη Τζόρτζια. Πολλά ήταν τα σχόλια που ακολούθησαν από το κοινό, το οποίο αναρωτιόταν τους λόγους για τους οποίους ο Κέισι Άφλεκ δεν βρισκόταν στην αμερικανική πολιτεία, τη στιγμή που ήδη πλήθος καλεσμένων είχε αρχίσει να καταφθάνει στο κτήμα του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Μάλιστα όταν ένας παπαράτσι τον ρώτησε γιατί δεν βρίσκεται στη Τζόρτζια ο ίδιος απάντησε: «Έχω άλλα πράγματα».

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσίευματα ο λόγος για τον οποίο ο Κέισι Άφλεκ δεν κατάφερε να ταξιδέψει για τον γάμο του αδερφού του, ήταν οι οικογειακές υποχρεώσεις του.

Τα διάσημα αδέρφια είχαν πάντα μια υποστηρικτική σχέση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα το 2007, ο Κέισι πρωταγωνίστησε στην ταινία «Gone Baby Gone», την οποία σκηνοθέτησε ο 50χρονος, σήμερα, Μπεν.

Η δεύτερη λαμπρή τελετή του δημοφιλούς ζευγαριού

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα του ηθοποιού στην Τζόρτζια σε μια άκρως εντυπωσιακή τελετή.

Η Λατίνα σταρ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ένα μόλις μήνα μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειές τους, αλλά και τους φίλους τους. Μπορεί ο πρώτος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ να έγινε κρυφά και να αποτέλεσε μία προσωπική υπόθεση, όμως οι δυό τους οργάνωσαν μία ακόμα τελετή για να παραβρεθούν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και τα φλας των παπαράτσι.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.

Το τριήμερο πάρτι τους ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, με πικ νικ στον κήπο του κτήματος στο Riceboro. Όλοι οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα, για να εναρμονίζονται με τα πολυτελή διακοσμητικά και τις συνθέσεις με τα λουλούδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου