Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

To μήνυμα της Θάντι Νιούτον στη Σάλμα Χάγιεκ, μετά την αντικατάστασή της στο «Magic Mike 3»

σάλμα

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έδιωξε τη Νιούτον από την ταινία μετά από έναν τσακωμό που είχαν, αν κι εκείνη ισχυρίστηκε ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους

Η Θάντι Νιούτον μπορεί να αποχώρησε κάπως… άκομψα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία  «Magic Mike 3», όμως εκείνη στέλνει δημόσια την αγάπη της, στη Σάλμα Χάγιεκ που θα την αντικαταστήσει.

Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι η Νιούτον εγκατέλειψε την ταινία για κάποιους προσωπικούς λόγους, αφότου είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ξένα δημοσιεύματα ωστόσο ανέφεραν πως απολύθηκε από τον  Τσάνινγκ Τέιτουμ, μετά από έντονο καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους. Ο λόγος ήταν η διαφωνία τους σχετικά με μία συζήτηση, που είχαν για το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, τη βραδιά των Όσκαρ.

Η κόντρα μεταξύ Νιούτον και Τέιτουμ συνέβη αρχές Απριλίου, σύμφωνα με άρθρο της Sun και κλιμακώθηκε όταν ο Τέιτουμ πήρε το αυτοκίνητό του και αποχώρησε από τον χώρο των γυρισμάτων έξαλλος.

Αμέσως μετά, ανακοινώθηκε πως τη θέση της θα την πάρει η Σάλμα Χάγιεκ.

Σε πρόσφατο story που ανέβασε η Θάντι Νιούτον στο Instagram, θέλησε να εκφράσει δημόσια την υποστήριξη και την αγάπη της προς τη συνάδελφό της, επαινώντας την ερμηνεία της στο φιλμ «Beatriz at Dinner». Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:  «Για μένα, δεν υπάρχει καμία καλύτερη ερμηνεία και καμία καλύτερη ταινία, για τις πραγματικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε. Σε αγαπώ Σάλμα Χάγιεκ».

salma

Άτομα πάντως από το περιβάλλον της Νιούτον έχουν δηλώσει πως η ηθοποιός δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και κρίνουν απαραίτητη τη νοσηλεία της σε κέντρο ψυχικής υγείας.

Μπορεί το «κερασάκι στην τούρτα» να ήταν η απομάκρυνσή της από την ταινία «Magic Mike», απ’ όπου και την έδιωξε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, όμως τα προβλήματα για την ηθοποιό είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Daily Mail, η Θάντι Νιούτον αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό, σοβαρά ψυχικά προβλήματα, αφού χώρισε με τον επί 24 χρόνια σύζυγό της, Ολ Πάρκερ. Ο Πάρκερ είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας του 2018 «Mamma Mia». Η ηθοποιός κι εκείνος μοιράζονται πλέον, από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, Ρίπλεϊ, Νίκο και Μπούκερ.

Μια πηγή από την παραγωγή του Magic Mike αναφέρει στη Daily Mail: «Η Θάντι συμπεριφερόταν περίεργα στο πλατό, ήταν πολύ στριμωγμένη. Το πρόβλημά της της προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση, που ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να παίξει τον ρόλο».

«Στην προσωπική της ζωή συμβαίνουν πολλά, αυτή και ο σύζυγός της έχουν χωρίσει. Έμοιαζε τόσο πιεσμένη, που έφερε ακόμη και τα δύο κατοικίδια κουνέλια της στο ξενοδοχείο της για συναισθηματική υποστήριξη», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής, Warner Bros ανέφερε για την αποχώρηση της ηθοποιού από την ταινία: «Η Θάντι Νιούτον πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή του Magic Mike’s Last Dance της Warner Bros. Pictures για να ασχοληθεί με τα οικογενειακά της ζητήματα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου