Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αβρίλ Λαβίν: Το φαντασμαγορικό θεματικό πάρτι πριν τον γάμο

Δείτε το βίντεο με την τραγουδίστρια και τον μελλοντικό σύζυγό της, Μοντ Σαν, ντυμένους στα ροζ να γιορτάζουν τους αρραβώνες

Η Αβρίλ Λαβίν πριν από λίγες μέρες δέχθηκε να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μοντ Σαν, κατά κόσμον Ντέρεκ Ράιαν Σμιθ. Η αιώνια «έφηβη» της ποπ και πανκ μουσικής σκηνής, είπε το μεγάλο «ναι», με ευρωπαϊκό αέρα και συγκεκριμένα μπροστά στον Πύργο του Άιφελ.

Ωστόσο, ο ρομαντισμός του Παρισιού δεν κράτησε για πολύ. Το ζευγάρι έκανε ένα λαμπερό θεματικό πάρτι, στα μέτρα της ποπ σταρ, όπως ακριβώς τη γνωρίζουν οι θαυμαστές της όλα αυτά τα χρόνια. Στις αποχρώσεις του ροζ και με στυλ που θυμίζει πανκ συναυλία, η Αβριλ και ο Σαν, άφησαν πίσω τους «καλούς τρόπους» και ξεφάντωσαν, όπως τους αρέσει.

Η Λαβίν ανέβασε ένα κλιπ στο προφίλ, που έχει στο Instagram και έδωσε στους ακόλουθούς της μία μικρή γεύση από όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι.

Ένας από τους βασικούς καλεσμένους ήταν και ο Μασίν Γκαν Κέλι, επίσης τραγουδιστής και αρραβωνιαστικός με τη Μέγκαν Φοξ. Ντυμένοι στα ροζ, ο Σαν και η Λαβίν απολαμβάνουν την παρέα των καλεσμένων τους σε ένα πολύ μακρύ τραπέζι και διασκεδάζουν, ενώ η τούρτα και τα ρούχα τους έχουν πάνω συνθήματα, σχετικά με τον γάμο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Αβρίλ Λαβίν

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου