Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά αν είναι ξανά ζευγάρι με τον Snik

To μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη το Nitro και αποκάλυψε πώς είναι ελεύθερη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση που έχει σήμερα με τον Snik.

To μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη το Nitro και αποκάλυψε πώς είναι ελεύθερη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε ακόμα για την εκπομπή«Pop Up» που παρουσίαζε εστιάζοντας κυρίως στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όσον αφορά τον Snik η ίδια απάντησε: «Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι τζέντλεμαν. Όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δε σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δε μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

Για το αν είναι ξανά μαζί η Ηλιάνα απάντησε: «Όχι, δεν είμαστε μαζί. Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι που βρεθήκαμε ώριμα, χωρίσαμε ώριμα και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου». Στην ερώτηση για το ρόλο που παίζει σεξουαλικό κομμάτι στη ζωή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: «Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου