Showbiz

Βαγγέλης Σερίφης: «Όταν ακούς ζευγάρια να λένε συνέχεια ότι είναι ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται»

Την Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή τους έξοδο.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει και το πρώτο του παιδάκι παρότι ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει επιλέξει να μη προβάλλει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του.

«Δεν είναι ωραίο να διατυμπανίζεις τον έρωτα δεξιά και αριστερά. Όταν ακούς ζευγάρια να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ότι είναι ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται» εξήγησε ο Βαγγέλης Σερίφης μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε για το αν θα αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του My Style Rocks το οποίο φημολογείται ότι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η εντυπωσιακή performer είπε πως παρότι ήταν ένα project που έκανε δυο φορές και πέρασε πολύ καλά δεν έχει κάνει κάποια σχετική συζήτηση αλλά δεν είναι και κάτι που θα επεδίωκε να ξανακάνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version