Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάιλι – Κένταλ Τζένερ: Έφαγαν «κράξιμο», επειδή δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής» (Βίντεο)

Η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ έπαιζαν ένα παιχνίδι με τις αδερφές τους, όμως δεν ήξεραν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής» για να απαντήσουν – Το βίντεο έγινε viral

Μία «ατυχή» στιγμή είχαν η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ, ενώ έπαιζαν ένα οικογενειακό παιχνίδι με τις αδερφές τους και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ.

Στα πλαίσια μίας συνέντευξής τους στο Access Hollywood, οι αδερφές Καρντάσιαν κρατούσαν κάποιες κάρτες, οι οποίες έγραφαν πάνω τους διάφορους χαρακτηρισμούς.

Με βάση αυτές, έπρεπε να επιλέξουν ποια είναι η πιο «έξυπνη», η πιο «αστεία» ή η πιο «ολιγαρκής». Η τελευταία αυτή λέξη μάλιστα, ήταν που προκάλεσε «σύγχυση» στις δύο νεότερες γυναίκες της οικογένειας, την Κάιλι και την Κένταλ.

Συγκεκριμένα, οι δυο αδερφές δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής» και ρώτησαν γι’ αυτό την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Όταν τους εξήγησαν τελικά, την ερμηνεία της λέξης, η Κένταλ επέλεξε τον εαυτό της. Η Κάιλι από την άλλη μεριά, συνέχισε να χαμογελάει με αμηχανία για την άγνοιά της.

Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να «κοροϊδεύουν» τις αδερφές Τζένερ για τις γνώσεις τους.

kylie
kylie2

Η συνέντευξή τους δόθηκε με αφορμή το νέο τους ριάλιτι με τίτλο «Kardashians». Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 14 Απριλίου, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Disney+ διεθνώς, καθώς και στο Star+ στη Λατινική Αμερική.

Το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στη streaming υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες, μέσω του δικτύου Star.

https://youtu.be/CvEzCkdgnWk

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου