Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η 13χρονη κηδεμονία, ο άντρας της ζωής της και ο ερχομός μιας νέας ζωής

Η 40χρονη σταρ αφήνει πίσω οτιδήποτε την πίκρανε τα προηγούμενα χρόνια και ατενίζει ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία, στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο τους παιδί

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς από μικρή είχε ένα χάρισμα που ταυτόχρονα έγινε κατάρα. Από τη στιγμή που ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή όταν ήταν ακόμα έφηβη, απασχόλησε όσο λίγες την επικαιρότητα με την καριέρα της και την πολυτάραχη ζωή της.

Έκτοτε, κατάφερε να πουλήσει πάνω από 201 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, να λάβει αμέτρητα βραβεία, να ερωτευτεί, να τολμήσει, ενώ κομβικό σημείο στη ζωή της, αποτέλεσε η 13χρονη δικαστική συμπαράσταση, που επέτρεπε στον πατέρα της να καθορίζει οποιαδήποτε απόφαση για εκείνη.

Η δικαστική συμπαράσταση ξεκίνησε το 2008, όταν ο Τζέιμς Π. Σπίαρς, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, ο οποίος είναι γνωστός ως Τζέιμι, ζήτησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο να αναλάβει εξουσία για τη ζωή και τα οικονομικά της ενήλικης κόρης του, επικαλούμενος τους αγώνες ψυχικής υγείας της και την πιθανή κατάχρηση ουσιών. Η προσωρινή κηδεμονία μονιμοποιήθηκε μέχρι το τέλος του έτους.

Όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας της είχε συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια για λογαριασμό της ποπ σταρ, της υπαγόρευε τα ταξίδια της και κατέγραψε κάθε της αγορά, ακόμα και για έναν καφέ από τα Starbucks.

Η ποπ σταρ έδωσε μία τεράστια δικαστική διαμάχη για να μπορέσει να κερδίσει πίσω την ελευθερία της. Στο πλευρό της στάθηκαν εκατομμύρια φαν, φίλοι και συνεργάτες της, αλλά ένα ήταν το πρόσωπο που τη στήριξε περισσότερο από τον καθένα. Αυτός είναι ο Σαμ Ασγκάρι, ο άνδρας με τον οποίο δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Ποιός είναι o πρώην personal trainer που «έκλεψε» την καρδιά της Σπίαρς;

Sam_Asghari

Ο Σαμ Ασγκάρι έγινε ευρύτερα γνωστός, για τη σχέση του με το είδωλο της ποπ μουσικής. Ωστόσο, ο 28χρονος εργαζόταν ως personal trainer αλλά τώρα δοκιμάζει την τύχη του στον χώρο της υποκριτικής και του μόντελινγκ, ενώ όπως έχει μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram η Σπίαρς, είναι και ο προσωπικός της γυμναστής.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1994 στην Τεχεράνη του Ιράν, αλλά στα 12 του μετανάστευσε στην Αμερική, για να παρακολουθήσει το γυμνάσιο στο Λος Άντζελες, αφήνοντας πίσω τις τρεις αδερφές του και τη μητέρα του. «Έπρεπε να αφήσω τους φίλους και την οικογένειά μου με τους οποίους ήμουν πολύ δεμένος και ήξερα ότι απομακρυνόμουν και δεν θα επέστρεφα ποτέ» δήλωσε σε συνέντευξή του το 2018.

Η επιτυχία του στην υποκριτική ήρθε το 2019 όταν εμφανίστηκε στη σειρά «The Doctors» και στην ταινία «Can You Keep a Secret;».

Η πρώτη γνωριμία

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Slumber Party».

«Ήμουν ενθουσιασμένος που θα γνώριζα μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών», είπε ο Ασγκάρι στο Men’s Health τον Ιούλιο του 2018. «Ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι εκείνος «έσπασε τον πάγο» ανάμεσά τους και στην προσπάθειά του αυτή, παραλίγο να τα καταστρέψει όλα.

«Εκείνη είπε: “Γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ” και της είπα “Συγγνώμη, πώς σε είπαμε;” Προσπάθησα να είμαι αστείος. Δεν νομίζω ότι το κατάλαβε κανείς», εξομολογήθηκε ο Ασγκάρι.

Για καλή του τύχη, η Σπίαρς είδε πίσω από αυτό το ατυχές αστείο, τον έρωτα της ζωής της. Ξεκινώντας από μία συζήτηση για το σούσι και το καλό φαγητό, οι δυο τους έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου.

«Βρήκα τον αριθμό του στην τσάντα μου. Είπα: “Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά χαριτωμένος”», ανέφερε η σταρ κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης τον Ιανουάριο του 2017 και συνέχισε: «Λοιπόν, του τηλεφώνησα, και έκτοτε, είναι απλώς ένα πραγματικά πολύ αστείο άτομο».

Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού, ο Ασγκάρι ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Σπίαρς, από τις περιοδείες μέχρι και τη νοσηλεία σε μονάδα ψυχικής υγείας, που κατά καιρούς έχει ανάγκη η τραγουδίστρια.

«Ο Σαμ ήταν ένα απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Μπρίτνει», είπε μια πηγή στο Us Weekly αποκλειστικά τον Μάιο του 2019. «Είναι ένα τόσο αισιόδοξο φως στη ζωή της».

Στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια του δικαστικού αγώνα

Ο Σαμ Ασγκάρι είχε κάνει ξεκάθαρη τη θέση του για τον δικαστικό αγώνα της Σπίαρς. Πριν από μια πολυαναμενόμενη ακρόαση την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, ο Σαμ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία σέλφι, φορώντας μπλούζα με το χάσταγκ #FreeBritney και ένα εικονίδιο με λιοντάρι, αφού στο παρελθόν έχει προσφωνήσει την τραγουδίστρια «λιοντάρι μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμ τοποθετήθηκε για αυτό δημοσίως. Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ αιχμηρά λόγια για τον Τζέιμι Σπίαρς, τον πατέρα της Μπρίτνεϊ και πρωταγωνιστή του επί 13 χρόνια εφιάλτη της.

Πιο συγκεκριμένα, είχε γράψει σε Instgaram story:

«Τώρα είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι τρέφω μηδενικό σεβασμό για κάποιον που προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση μας και μας βάζει συνεχώς εμπόδια. Κατά τη γνώμη μου, ο Τζέιμι είναι πολύ κακός. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πάντα σεβόμουν την ιδιωτικότητά μας, αλλά δεν ήρθα σε αυτή τη χώρα για να μην μπορώ να εκφράσω τη γνώμη μου ελεύθερα».

Και η Σπίαρς έχει μιλήσει πολλές φορές για τη στήριξη που έλαβε από τον σύντροφό της, δηλώνοντας πως ήταν ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που έκανε τη σχέση τους τόσο δυνατή.

britney_spears_3

Η πρόταση γάμου και το μωρό που έρχεται

Ο Ασγκάρι έκανε πρόταση γάμου στην ερμηνεύτρια του «Womanizer» τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά από περίπου πέντε χρόνια σχέσης.

Μετά από τη λήξη της κηδεμονίας της, η Σπίαρς μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της, τόσο από τις διακοπές και τα ταξίδια αναψυχής, όσο και από την καθημερινότητά τους.

Η ημέρα των γενεθλίων του Ασγκάρι, έγινε η αφορμή για να διοργανώσει ένα πάρτι στην τροπική παραλία, όπου έκαναν τις διακοπές τους. Η σταρ δεν σταμάτησε να ανεβάζει Instagram stories και βίντεο για τα 28α γενέθλια του αγαπημένου της.

Σε πρώτο χρόνο, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλο χαμογελαστοί, με φόντο τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Στη λεζάντα, η τραγουδίστρια έγραψε:

«Χρόνια πολλά στον αρραβωνιαστικό μου … σε αγαπώ τόσο πολύ … θέλω μια οικογένεια μαζί σου … τα θέλω όλα μαζί σου !!!!»

Λίγους μήνες μετά, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Η Σπίαρς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από τον αγαπημένο της Σαμ. Για την είδηση της εγκυμοσύνης της, η ίδια έγραψε στο Instagram:

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει λόγω της αύξησης βάρους. «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα «Τι έγινε με το στομάχι μου;;;» Ο σύζυγός μου είπε «Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!» Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό».

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της 40χρονης ποπ σταρ από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου