Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάιλι Σάιρους: Οι γονείς της χωρίζουν μετά από 30 χρόνια γάμου

Την αίτηση διαζυγίου την υπέβαλε η Τις Σάιρους – Αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου

Τις Σάιρους και ο Μπίλι Ρέι Σάιρους χωρίζουν μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η μητέρα της Μάιλι Σάιρους ήταν εκείνη που υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η Τις υπέβαλε έγγραφα στο Τενεσί την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά συμπεριλαμβανομένων της Μάιλι και του Νόα. Ο τελευταίος είναι 22 ετών, επομένως δεν χρειάζεται δικαστής να αποφασίσει την επιμέλεια των παιδιών.

Στα έγγραφα διαζυγίου, που εξασφάλισε το TMZ, η Τις υποστηρίζει ότι με τον άνδρα της τα τελευταία 2 χρόνια δεν ζούσαν μαζί. Αιτία του διαζυγίου οι «ασυμβίβαστες διαφορές» που είχαν μεταξύ τους. Η μητέρα της Σάιρους ζητά από το δικαστήριο να κατανείμει ισότιμα όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί μέσα στον 30χρονο γάμο τους.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Ο Μπίλι Ρέι είχε καταθέσει το 2010, αλλά ακυρώθηκε ενώ και το 2013 ήταν η σειρά της Τις να το υποβάλλει. Και αυτό ακυρώθηκε λίγο αργότερο.

Οι θαυμαστές του μουσικού της κάντρι παρατήρησαν ότι ο Μπίλι Ρέι δεν ήταν κοντά στην οικογένεια τα Χριστούγεννα. Μάλιστα από τα βίντεο που δημοσίευσε η Μάιλι, φάνηκε ότι οι γονείς της είχαν προβλήματα στον γάμο τους.

Η Τις και ο Μπίλι Ρέι παντρεύτηκαν το 1993 στο Φράνκλιν του Τενεσί. Η Μάιλι ακολούθησε τα βήματα της μαμάς και του μπαμπά της όταν αυτή και ο Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν στο ίδιο σημείο το 2018. Η Μάιλι και ο Λίαμ πήραν διαζύγιο τον Ιανουάριο του 2020.

Liam111

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου