Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Λόπεζ επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με τον Άφλεκ (Φωτο-Βίντεο)

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκαν. Η Λόπεζ ανακοίνωσε τον αρραβώνα σε ένα σύντομο βίντεο μέσω του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, On The JLo, στο οποίο κοιτάζει με λατρεία ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε πράσινη απόχρωση.

Η Λόπεζ με ένα βίντεο στο Instagram έκανε λόγο για μια «συναρπαστική και ιδιαίτερη» ανακοίνωση που θα γίνει στον “εσωτερικό της κύκλο”, που δεν είναι άλλος από το site.

Η 52χρονη και ο 49χρονος πυροδότησαν φήμες αρραβώνων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν η JLO φωτογραφήθηκε φορώντας ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο του γάμου της ενώ ψώνιζε στο Λος Άντζελες με την 14χρονη κόρη της, Emme.

Οι θαυμαστές της οργιάζουν από τη στιγμή που παρατήρησαν ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι της JLo.

Η Λατίνα σουπερστάρ είχε βγει για αγορά επίπλων με τη 14χρονη κόρη της. Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι όταν η Λόπεζ έβγαινε από το κατάστημα είχε γυρίσει έτσι το δαχτυλίδι, ώστε να μην φαίνεται το τεράστιο διαμάντι.

Σίγουρα η ιδέα του γάμου για Λόπεζ και Άφλεκ ενθουσιάζει τους θαυμαστές της καθώς οι δυο τους μοιράζονται μία ιστορία αγάπης που σχεδόν μετρά 20 χρόνια. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2002 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν.

Το ζευγάρι ξεκίνησε για πρώτη φορά να βγαίνει το 2002 και γρήγορα ονομάστηκε «Bennifer» από τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης. Οι δυο τους σίγουρα δεν ντρέπονταν να δείξουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον εκείνη την εποχή, μεταξύ άλλων σε σκηνές γεμάτες φιλιά στο μουσικό βίντεοκλιπ της Λόπεζ “Jenny From the Block”.

Αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονταν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2003 αλλά ανέβαλαν τον γάμο και τελικά χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε περίπου 17 χρόνια μετά τον διαλυμένο αρραβώνα, αφού η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε το τέλος στη σχέση της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, τον Απρίλιο του 2021, έπειτα από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι και είχαν αναβάλει τον γάμο τρεις φορές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου