Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σερένα Ουίλιαμς: Η «σύνδεση» με την κόρη της στην εγκυμοσύνη δεν ήρθε ποτέ (Εικόνες)

Η κορυφαία τενίστρια μίλησε για τον δύσκολο τοκετό αλλά και το ταξίδι της μητρότητας, το οποίο ξεκίνησε για εκείνη μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Για την Σερένα Ουίλιαμς η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ πιο δύσκολη από ό,τι παρουσιάζεται συνήθως. Ο «φρικτός» τοκετός αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε έπειτα από αυτόν, αποτέλεσαν μια δύσκολη «εισαγωγή» στο κεφάλαιο της μητρότητας. Η κορυφαία τενίστρια μιλώντας ανοιχτά για την σχέση που έχει αναπτύξει με την 4χρονη κόρη της, Ολυμπία, αποκάλυψε πως το περιβόητο συναίσθημα της μητέρας ήρθε καθώς έβλεπε το μωρό της να μεγαλώνει και όχι εξ’ αρχής.

Περίμενα να νιώσω πως την ξέρω, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν ήρθε ποτέ.

«Είχα αγχωθεί για τη γνωριμία με το μωρό μου. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν ένιωσα ποτέ σύνδεση μαζί της. Κι ενώ λάτρευα την περίοδο αυτή, δεν ήρθε ποτέ αυτή η υπέροχη στιγμή που λες ‘’Θεέ μου, αυτό είναι το μωρό μου’’. Δε μιλάμε συχνά για αυτό το θέμα, γιατί υποτίθεται ότι αισθάνεσαι αγάπη από το πρώτο δευτερόλεπτο» ανέφερε η 40χρονη πρωταθλήτρια, εξηγώντας στη συνέχεια πως ξεκίνησαν να την κατακλύζουν συναισθήματα και σκέψεις ανησυχίας που δεν μπορούσε να αισθανθεί το δέσιμο αναμεσά τους. «Ναι, ήμουν η λέαινα που θα προστάτευε το μωρό με κάθε κόστος, αλλά δεν είναι ότι είχα ενθουσιαστεί για εκείνη. Περίμενα να νιώσω πως την ξέρω, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν ήρθε ποτέ. Κάποιες φίλες της μαμάς μου μού είπαν πως ούτε εκείνες ένιωθαν αυτήν τη σύνδεση, κι αυτό με έκανε να νιώσω καλύτερα, αλλά και πάλι, το λαχταρούσα».

Δεν είχα ενθουσιαστεί για εκείνη. 

Η μεγάλη στιγμή μητέρας και κόρης έφτασε όταν η μικρή Ολυμπία γεννήθηκε το 2017, με την Σερένα να την αντικρίζει για πρώτη φορά. «Όταν τελικά την είδα – απλώς ήξερα ότι θα ήταν κορίτσι, ήταν κάτι που ήξερα πριν καν το επιβεβαιώσουμε- την αγάπησα αμέσως. Δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω. Καθίσαμε με τον Αλέξις – σύζυγός της – μόνοι με το μωρό μας. Ήταν σουρεαλιστικό να νιώθεις την παρουσία αυτού του τρίτου ανθρώπου στο δωμάτιο» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Μετά την γέννηση της κόρης της, η Αμερικανίδα αθλήτρια αποκάλυψε πως υπήρξαν επιπλοκές στον τοκετό, οι οποίες θα μπορούσαν να της στοιχίσουν την ζωή της καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν διάφορα αιματώματα στο σώμα της. Μετά από έξι εβδομάδες ανάρρωσης, η Σερένα Ουίλιαμς άρχισε να απολαμβάνει τον ρόλο της μητέρας, καθώς έβλεπε την κόρη της να μεγαλώνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου