Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Καμίλα Καμπέγιο σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το body shaming

Ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καμίλα Καμπέγιο. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το body shaming.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τις προσωπικές της προκλήσεις με την αυτοεκτίμηση και την εικόνα του σώματός της, η Καμίλα Καμπέγιο περιέγραψε λεπτομερώς τις πιέσεις που δέχεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 25χρονη καλλονή τόνισε πως: «Έχω φορέσει μπικίνι που ήταν πολύ μικρά και δεν έδινα σημασία στην εμφάνισή μου, μετά είδα φωτογραφίες στο διαδίκτυο και σχόλια και στεναχωρήθηκα τόσο».

Στη συνέχεια μάλιστα, εξήγησε πως το να φωτογραφίζεται συνεχώς από τους παπαράτσι και να ελέγχεται εξονυχιστικά το σώμα της την έκανε να νιώθει «υπερευάλωτη και απροετοίμαστη».

Η συγκινητική επιστολή προκλήθηκε από μια μέρα σε ένα παραλιακό κλαμπ στο Μαϊάμι, είπε η Cabello, όταν ένιωσε την πίεση να δείχνει καλύτερα, γνωρίζοντας ότι οι παπαράτσι τη φωτογράφιζαν. «Προσπάθησα να προσποιηθώ ότι δεν ήταν εκεί, αλλά δεν τα κατάφερα», είπε. «Ήξερα ότι έδειχνα «καλή» στις φωτογραφίες και πίστευα ότι θα ένιωθα ολοκληρωμένη και όμως δεν έχω περάσει ποτέ χειρότερα στην παραλία», έγραψε η Καμίλα Καμπέγιο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου