Showbiz

Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ο ηθοποιός θα παντρευτεί τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Γεωργία – Δείτε την αναγγελία του γάμου

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, που φέτος τον βλέπουμε στον ρόλο του Αστέρη στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός», παντρεύεται τη σύντροφό του, Γεωργία Κρασσά, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Η αναγγελία του γάμου τους, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής»

Το ζευγάρι είναι περίπου έξι χρόνια μαζί και κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη, είχε εκφράσει την επιθυμία της, το παιδί της να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι: «Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε χαμογελαστή η ηθοποιός κι όπως φαίνεται τελικά, θα καμαρώσει σύντομα τον γιο της στην εκκλησία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version