Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι νικητές των βραβείων Όσκαρ στη φετινή απονομή (Βίντεο)

Η τελετή απονομής των Όσκαρ επέστρεψε φέτος στο κόκκινο χαλί, όπου έκαναν έντονη την παρουσία τους οι λαμπερές παρουσίες.

Φλας, ασυνήθιστα πολλές κόκκινες τουαλέτες, πανάκριβα κοσμήματα, γαλάζιες κορδέλες υπέρ των προσφύγων της Ουκρανίας και φυσικά χολιγουντιανή λάμψη…

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ μετά από δύο χρόνια πανδημίας, επέστρεψε. Οπότε το… “Be alive” «Να είσαι ζωντανός», το τραγούδι της έναρξης του σόου που ερμήνευσε ζωντανά η εκθαμβωτική Beyonce, ήταν επίκαιρο.

Μεταξύ των σημαντικότερων διακρίσεων, το όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Τζέσικα Τσάστεϊν για το «The Eyes of Tammy Faye», ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός Αριάνα ΝτεΜπόουζ κέρδισε το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για την ενσάρκωση της Ανίτας στο «Γουέστ Σάιντ Στόρι».

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τρόι Κότσουρ, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος κωφός άνδρας και μόλις ο δεύτερος που κερδίζει χρυσό αγαλματίδιο, για την ερμηνεία του στο «CODA», που αναδείχθηκε και η Καλύτερη Ταινία των Oscars.

Η Nεοζηλανδή, Τζέιν Κάμπιον έλαβε βραβείο σκηνοθεσίας για την ταινία της «Η εξουσία του σκύλου» κι έγινε έτσι μόλις η τρίτη γυναίκα που έλαβε το χρυσό αγαλματίδιο.

Όπως κάθε χρόνο, εκτός από τους μεγάλους νικητές που φεύγουν με το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε και το red carpet.

Από τις ωραιότερες εμφανίσεις φέτος ήταν αυτή της Nicole Kidman , η οποία επέλεξε να φορέσει μία σιέλ-γκρι τουαλέτα από τη συλλογή Giorgio Armani Privé.

H υποψήφια για όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, Kristen Stewart ήταν η έκπληξη της βραδιάς με σύνολο Chanel, blazer λευκό πουκάμισο και κοντό shorts.

Ανάμεσα στις εμβληματικές εμφανίσεις, το εντυπωσιακό Valentino look της Zendaya με ένα μικροσκοπικό, σατέν λευκό πουκάμισο, συνδυασμένο με μια μάξι ασημί φούστα γεμάτη παγιέτες, με ουρά.

Η νικήτρια του Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου, Τζέσικα Τζαστέϊν, εντυπωσίασε με ένα μάξι φόρεμα του οίκου Gucci, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδι.
Ο ηθοποιός, Μπράντλεϊ Κούπερ επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν με ασορτί γιλέκο, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Γκλόρια.

Στο after party, βρέθηκε η ανανεωμένη, Kim Kardashian, μαγνητίζοντας τα βλέματα μέσα σε εφαρμοστό neon blue φόρεμα Balenciaga. Βalenciaga επέλεξε όμως και η κοκκινομάλλα, πλέον, Kendall jenner, με μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα από τούλι. Τα πλάνα από τη λαμπερή βραδιά παραχώρησε η Cosmote TV.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου