Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Όσκαρ: Η εμφάνιση της Ζεντάγια που θύμισε… Σάρον Στόουν (Εικόνες)

Στα χνάρια της 64χρονης ηθοποιού βαδίζει η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς «Euphoria» – Η επιλογή της τη δικαίωσε και θεωρήθηκε μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς

Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, με τους σταρ που «παρέλασαν» στο κόκκινο χαλί να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέματα.

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν εκείνη της Ζεντάγια. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας μία μακριά, αστραφτερή φούστα και ένα κοντό τοπ.

Η εμφάνισή της θύμισε σε όλους μία κυρία από το παρελθόν, η οποία είχε επιλέξει ένα αντίστοιχο σύνολο στα Όσκαρ του 1998 και συζητήθηκε ιδιαίτερα, αφού στο κόκκινο χαλί «απατείται» πιο επίσημο ένδυμα.

Ο λόγος για τη Σάρον Στόουν. Η θρυλική ηθοποιός της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μία pencil μωβ φούστα, την οποία συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο.

Αν και η εμφάνισή της δεν ήταν αυτό που έπρεπε για τη λαμπερή διοργάνωση, το κοινό που αρχικά, την συζητούσε, κατέληξε μετά, να την αποθεώνει στα social media για την «επανάσταση που έφερε».

Έτσι, «άνοιξε τον δρόμο» για τη Ζεντάγια, η οποία 24 χρόνια μετά, έκανε την ίδια τολμηρή επιλογή και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Άλλωστε, θεωρήθηκε μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της μεγάλης βραδιάς.


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου