Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Έκλεισε τα 57 και η Σίνθια Νίξον της στέλνει τις ευχές της στα social media

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και φυσικά, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

Η λαμπερή ηθοποιός της σειράς «And Just Like That» έκλεισε τα 57 και δέχτηκε δώρα, λουλούδια και ευχές στην παράσταση που πρωταγωνιστεί. Η Πάρκερ την περίοδο αυτή πρωταγωνιστεί στην παραγωγή του Broadway «Plaza Suite». Από τα παρασκήνια λοιπόν, φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσους τη θυμήθηκαν και της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές.

 

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει τα λουλούδια και τις κάρτες που δέχτηκε στα παρασκήνια.

Σε αυτό ακούγεται να λέει: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές και όμορφες σκέψεις σας, αλλά και για τα λουλούδια που μου στείλατε στο θέατρο. Νιώθω πολύ τυχερή».

sjp

 

Η συμπρωταγωνίστρια και φίλη της, Σίνθια Νίξον φρόντισε να της στείλει τις ευχές της και μέσω των social media.

Με ένα κοινό τους στιγμιότυπο από το Sex and the City, η άλλοτε φλογερή κοκκινομάλλα που υποδύεται τη Μιράντα στη διάσημη σειρά, ευχήθηκε στη φίλη της.

«Παλιά μου φίλη, τιμώ και θαυμάζω τόσο πολύ την γυναίκα που είσαι. Πάντα το έκανα και πάντα θα το κάνω. Χαρούμενα γενέθλια εύχομαι και πολλά ακόμα να έρθουν στη ζωή σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου