Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρία Τζομπανάκη: Μετά τον Σασμό, σε συζητήσεις για δική της τηλεοπτική εκπομπή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή Breakfast@Star.

Η καταξιωμένη ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός και υποδύεται την Καλλιόπη, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της, για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τον γιο της Ορφέας Αυγουστίδης.

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια και ο σύζυγός μου, Γιάννης είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά τους πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι καλύτερο να τον αξιοποιείς, όπως θέλει ο καθένας. Εγώ με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι ζω και ζω πολύ δυνατά».

Σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε: «Έχω μιλήσει μα κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Τέλος, μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει η επιτυχημένη σειρά, Σασμός, τονίζοντας: «Ενώ περιμέναμε ότι ο Σασμός θα έχει αυτή την επιτυχία, δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί τόσο πολύ. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση που ταυτίζονται και τσακώνονται για τους ρόλους και παθιάζονται, είναι ωραίος όμως, γιατί ο κόπος μας που είναι τεράστιος, έχει ανταπόκριση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου